Miért nem tud nyugodtan aludni?
Az Én babám (6 hetes picilány) is rendszerint borzasztó felületesen alszik.
Pedig az elején megfogadtuk, hogy nálunk aztán nem lesz laposkúszás, meg suttogás a kicsi miatt. Sajnos azonban azt a keveset sem hajlandó végigaludni, ha nem így tesszük.
Nem tudunk mást csinálni, mint megpróbáljuk kitalálni, mi lehet a baja. Én eddig nem jöttem rá. :)
Viszont folyamatosan kísérletezem. Most a meleg miatt pl. a kisruhájával, takarójával, szellőztetéssel stb. Aztán etetés előtt tornáztatom, hogy kijöjjön a puki, kaki.
Mindenképp kell egy rituálé, folyamat, hogy tudja, mikor van alvásidő. Az elején pedig meg kell tanítanunk elaludni, mert ők még nem tudják. Sőt, engem pl az is meglepett, hogy a babák, amikor háton fekszenek arra is felriadhatnak, hogy mi kalimpál a szemük előtt (a lábuk, amiről nem tudják, hogy az övék).
Eleget eszik egyébként a babád?
Hát nekünk is 9 hónapos körüli volt, amikor ilyen vacakok lettek az éjszakáink, meg az altatásaink. Nem lehet, hogy valami új mozgásformát tanul és az új ismeret, meg a tudással járó sok élmény miatt ilyen nyugtalan?!
Csak mert nálunk ez egyre romlott, és mire egy éves lett, már féltem az éjszakától. Aztán valaki ajánlott egy homeós bogyót Coffea tosta ch 15 vagy 9-et.
Már az első nap is jobb volt, de 2 nap múlva már nyugodtan aludt, moccanás nélkül...és napközben is nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb volt, gondolom azért mert végre kipihente magát szegénykém.
Szerintem egy próbát megér, ártani nem árt, ha nem hat, akkor meg buktál kb 800 ft-ot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!