Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van vagy volt valaki gyermekén...

Van vagy volt valaki gyermekének köldöksérve?

Figyelt kérdés
Nekünk a doktornő a18-hónapos oltásnál,hogy van egy kis köldöksérve de nincs tehendő vele majd elmullik vagy nem.Ezzel nincs semmi tehendő csak egyszerüen elmullik vagy lehet,hogy müteni kellesz?
2013. ápr. 30. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Tesóm kislányának van sérve,igazából születése óta de neki is ezt mondták,hogy nem kell foglalkozni vele,mi azért nem törödtünk bele,mert mégsem normális...nyáron fogják műteni.Igen neki is vagy-vagy alapon volt a dolog,de neki nem húzódott vissza,szóval marad a műtét.

Augusztusban lesz 3 éves.

2013. ápr. 30. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Kislányomnak is volt egy kis köldöksérve pár hetesen! Elmúlt magától szerencsére! Viszont egyik rokonom kisfiának még évekkel ezelőtt annyira nagy mértékű volt, hogy le kellett ragasztani, de nem műtötték vele.
2013. ápr. 30. 23:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszkat.Remélem mütétre nem kerül sor de olyan kis mértékben van neki,higy én észresem vettem mig a doktornő nrm mondta leragasztani nem tudom neki mert leszedi rolla a ragasztót.
2013. máj. 1. 00:00
 4/8 kíváncsicska ***** válasza:

Szia!

Nekem a mai napig van köldöksérvem.Nem nagy nagyon enyhe.Soha nem műtöttek és fel sem vetődött.29 éves vagyok.Most a lányomnak is van, és eddig nála sem vetődött fel a műtét lehetősége, szükségessége

2013. máj. 1. 00:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt kb 10 eves koromra huzodott vissza.
2013. máj. 1. 08:46
 6/8 anonim ***** válasza:
az én fiamnak marha nagy volt a köldöke, ami kilógott, vagy 2-3 centi. azt mondta a doki, hogy lehet, hogy 2 évig is eltart, mire visszahúzódik, de az is lehet, hogy műteni kell. ezzel szemben teljesen visszahúzódott kb 4-5 hónapos korára. mondjuk látom, hogy a te gyereked már idősebb, de sztem simán lehet, hogy visszahúzódik neki is szépen
2013. máj. 1. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, kb 1 hónapos korában alakult ki, kb zöld diónyi volt, de szépen meggyógyult, mostanra mr semmi nem látszik(5 hó ) ahogy a hasfal erősödik úgy zárul a sérvkapu. Nem zaródhat ki, nem kell félni tőle. Műtét csak nagyon ritka esetben szükséges.
2013. máj. 1. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt babakoromban, pontosan már nem tudom mikor, de visszahúzódott. Azt mondta az orvos (anyu mesélte:)) hogy sokat kell hason feküdnöm és nem hagyhattak sokat sírni.
2013. máj. 6. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!