Tojás a Babának? Hogyan? Mikor? Többi lent!
Kislányom lassan 11 hónapos , már mindent eszünk , kivéve tojást ! Abszolult nem vagyok "parás" anyuka , de elöttem van egy elrettentő példa.Barátnőm kislányát korházba kellet vinni , mert bevörösödött a tojástól és felpuffadt! Tanácsokat szeretnék kérni , hogy ki hogyan , mikor adagolta , adta először gyermekének a tojást !
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Tojássrágáját 8 hónapos kortól, jól megfőzve, nehogy lágy maradjon!! Én sóskába adtam neki 8 hónapos korától tojássárgáját.
Tojásfehérjét csak 1 éves kor után, de rántottában is jól megsütve, mert ha nincs rendesen megsütve, félig nyers marad, azt nem szabad adni neki, mert úgy járhattok, mint az egyik válaszló a 11 hós babájával. Lényeg, hogy jól meg legyen főzve, ne maradjon lágy!!
1 éves kora utám mindenképpen kell adni tojásfehérjét, mire a 15 hós oltást kapja, kiderüljön allergiás-e rá, mert abban az oltásban van már tojásfehérje!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!