7hós alvása? Segítség.
Sziasztok!
Én már nem is tudom mi az amit ki tudnék próbálni. Azt hiszem megvolt már minden verzió :S
A Kisfiam nyugodt, kiegyensúlyozott gyerek, de éjjel kb. 2-3 hete felébred kb. 4-6 alkalommal.
7hónapos, anyatejes. 1x eszik egy éjjel. A többi alkalommal vagy elmászik az ágy végébe, vagy hanyatt fordul (hason alvós),nem tud visszafordulni és addig nyüsszög amig be nem megyek, visszafordítom és alszik tovább.
Imádom, és felkelek hozzá 100x is ha kell, ha tényleg baja van. De ez így nagyon fárasztó.
Kipróbáltam mindent, nem éhes/szomjas, nincs melege (bár mostanában elég meleg van), megy a párásító.
Nincs még foga, de még nem is mutatja jelét.Tehát ezt is kilőném....
Valami tanács? Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat! akkor ezek szerint ezt túl kell élni. :S
Ma éjjel is felébredt 4x. Hanyatt volt, keserves sírás- csukott szemmel! :) visszafordítottam és aludt tovább.
Csak azt nem értem, ha ébren van forog minden irányban, éjjel miért nem fordul vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!