Szerintetek külön szobába kéne tenni 11hónapos lányomat? Nem tudom mit csináljak.
Egy szobában alszunk ketten,a párom a nappaliban hogy ne zavarja a horkolásával a picit.
Tegnap este kicsit sirdogált,mi kint voltunk a nappaliban és nem volt kedvem bemenni,kb nyüszögött 2-3percet és vissza is aludt egyedül.
Éjszaka 1xkel fel iszik még kb 120ml tápszert.
Van saját szobája ami be van neki rendezve,csak a kiságya van nálam,.
Zavarhatom őt éjszaka,azért is kelhet fel?
Ti külön raknátok?
Ez butaság,de én ugy féltem őt egyedül..
pont erre vonatkozó kérdést rakott fel az egyik kismama is,hogy lelki ismeret furdalása van..
köszi a segítséget!!
Persze, hogy aludjon külön szobában. Elég béketűrő lehet a párod, ha még nem lázadt fel, amiért a gyerek miatt ki lett rakva a nappaliba. Mindenki szereti és félti a gyerekét, de gondold már végig, mi baja történhet éjszaka egy 11 hónapos gyereknek, ha ugyanabban az ágyban alszik, ahol egyébként is, de a saját szobájában? Kb semmi. Ha valamije fáj, vagy valami felébreszti, majd szól, és megnyugtathatod. A gyereknek éjjel a saját ágyában/szobájában van a helye. Ő is ott tud a legnyugodtabban pihenni, és nektek is szükségetek van gyerekmentes éjszakákra.
A kapcsolatotoknak nagyon sokat árthat, ha a párod úgy alszik a saját lakásotokban, mint egy vendég akit szívességből beengedtek néhány éjszakára.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Borzasztón nehéz ez nekem,tegnap át vittem az ágyát a szobájába,de meg gondoltam magam és vissza vittem az ágyam mellé :-(
Tudom hogy át kell rakni őt,és addig míg ilyen pici,és megszokja pillanatok aílatt,csak nekem annyira nehéz,van bébiőr is,minden szuszogását meghallom azon keresztül is,és kb 5lépés van a 2ajtó között..de ezt nem értem miért van,annyira nehezen szakadok el tőle!
Ha beteg akkor sem kellene ki hoznom a szobájából,mrt van benne egy nagyon kényelmes kanapé is.
most pont jön a felső foga neki,de hála istennek nem kínozza meg őt,nem kel fel ez miatt,csak napközben rágcsálja az ujját.
Biztos, hogy a gyereket akarod magad melletted tartani, és nem az apját a hitvesi ágyon kívül? Ne haragudj, de nekem nagyon fura, hogy ebben a nagy aggódásban, meg sem fordul a fejedben a párod, akit a gyerek ürügyén kiköltöztettél a hálószobátokból.
Nem tudom ti hogy vagytok egymással? Mi négy gyereket neveltünk fel, és nekem evidens volt, hogy éjjel a páromhoz bújjak, vagy az ő kezét fogjam, ne valamelyik gyerek rugdalózzon, vagy forgolódjon közöttünk. Reggel jöhettek a nagy ágyba ugrálni, meg játszani, de éjjel semmi keresnivalójuk nem volt ott.
A párom önszántából ment ki a nappaliba,és eggyenlőre nem is látom rajta hogy annyira vissza akarna jönni,mert ő éjszaka "piknikezik" fel kel pisilni,de akkor már eszik egy kis nasit,iszik tvt néz..stb,mozgalmas az éjszakája..
A szexulis életünk meg egyenesen katasztrófa,amióta megfogant a baba ,mi azóta nem is szexeltünk..egyszerűen nem akar,nem értem hogy miért..amikor terhes voltam nem lehetett,miután megszültem,akkor 6hétig nem is szabadott,most pedig nem akar,teljesen eltávolodttunk egymástól,kb mint 2lakótárs.. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!