Miért lázasodhat be a kisfiam (11hónapos) 3hete minden hétvégén? Ráadásul 39feletti láza lesz.
Szia.
Mi pont ugyanigy voltunk, 3 hetig minden heten volt ket harom nap amikor 39 folotti laza volt a fiamnak azon kivul semmi, es reggelre elmult mindig.
3 het utan jottek ra, hogy a kisfiamnak mandula gyulladasa van, kapott ra antibiotikumot es azota megszunt.
Jaaaa, es orvos mondta hogy igen, vannak babak akiket nagyon megvisel a fogzas, es akar jarhat ilyen magas lazzal is.
Szia. Nalunk, 3 orvos nem vette eszre, mert semmi jele nem volt hogy az lenne, de vegul kiderult hogy az volt neki, egy masik doki mondta hogy az mert kicsit pirosabb volt a torka es folyt az orra. Mi is hutofurdo, ugyelet mindenhol voltunk hogy ez most mi, es vegul mandula gyulladast allapitottak meg nala. Szinten 11 honapos a fiam.
Elvileg vereredmeny ki tudja mutatni hogy gyulladas van a szervezeteben.
első vagyok,
sajna a kislányomnak minden kis fogánál mikor az bújt ki
majdnem 40 fokos láza volt,és mire kibújt elmúlt a láz,pár napon belül.
nagyon megszenvedtük,ő is, én meg azért mert láttam kinlódni,de már túl van rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!