Kisfiús anyukák! Újszülött fiúnál mit kell majd a kukival csinálni?
Nekünk a gyerekovos azt mondta,hogy alaposan mossuk meg és amennyire lehet húzzuk vissza,de ha nem megy a húzogatás akkor ne erőltessük.Mindig csak annyira húztuk neki vissza amennyire lehetett és szépen jött feljebb hónapról-hónapra.Most 4 éves,teljesen vissza lehet neki húzni,sosem volt vele probléma.
Barátnőm viszont nem húzkodta a kisfiának és jól le is van neki tapadva,azt mondták nekik,még várnak vele 6 éves koráig,aztán megoperálják.
Elso fiamnal a gyerekorvost azt mondta,nem szabad huzogatni.Ra hallgattam. A fiam most 3eves es egyaltalan nem tudom hatrahuzni a bort,meg csak a makk se latszik neki :(
Most szuletett a masodik fiam, uj vedonom van,o azt mondta huzogassam. Elso meresen o csinalta meg eloszor,es szepen le is tudta huzni a bort. Ugyhogy en most a vedonomre hallgatok, a nagyobbik fiamat meg elore sajnalom :(
Utolsó, nem kell sajnálni a fiadat, egészen kamaszkorig nem gond, ha letapadás van, utána pedig általában magától meg szokott oldódni a probléma.
A babák és kisgyerekek kukija nem véletlenül ilyen, a letapadás véd attól, hogy a bőr alá menjen valami szennyeződés, (amire pelenkás gyereknél elég nagy az esély), és gyulladást okozzon.
Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy nem szabad húzogatni, szót fogadtunk neki, és nincs is semmi probléma a szerszámmal :)
Szia Kérdező!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye.. – itt, a #4-es válaszban leírtam a gondolataimat a témában, melyek úgy tűnik javarészt fedik az előttem szólókét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!