Kifestettetek sajat kezuleg a babaitok szobajat? Hogy sikerult? Tudtok kepeket mutatni rolla?
Festettem macit kerítéssel, fával.
Nemrég pedig egy óriási Thomast.
Egyik éjjel unalmamban pedig gyümölcsöket. :-)
en meg komolyabba nem mertem belefogni
De most keszul a hazunk es gondoltam a kisfiam szobajat kifestem egy egesz nagy osszefuggo keppel.
Van otletetek?esetleg mutatnatok?
nekem is elküldenéd privátba? én is szeretném a fiamnak a szobáját szépen megcsinálni
köszi
A lányom szobája mályva szinű.El van választva alul sötétebb felül világos.Az ágya melletti falra pillangókat és virágokat festettem sablonnal.
Egy másik falra alulra a micky egeret diavetitővel.Még kéne mellé a mini és a plútó de olyan diát még nem találtam.
Ha annyira nincs fantáziád vagy esetleg kézügyességed pl kreativ hobby boltokban nagyon aranyos sablonokat lehet venni.
Én tapétamatricákat vettem, ezeket bármikor le lehet venni és nagyon könnyű föltenni is. Nagyon szuper lett tőle a fiam szobája.
Szia!
Mi úgy csináltuk, h kinéztem képeket a netről, a férjem szerzett kölcsön egy projektort, azzal kivetítettük a falra. Ceruzával átrajzoltam, aztán pedig színezőpasztával (amit fehér falfestékhez szoktak keverni) kontúroztam és színeztem. Íme az eredmény:
utolsónak:
ez nagyon szuper lehet, hogy én is megpróbálkozom egyszer, nehéz volt? mennyi ideig tartott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!