Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire utal, ha 9 hónapos baba...

Mire utal, ha 9 hónapos baba nem áll a lábára, helyette felhúzza és keresztezi azokat?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

arra utal, hogy nagyon okos! nem áll még kész a gerince arra, hogy ránehezítse a testsúlyát, ti meg felállítjátok, legalábbis gondolom innen a tapasztalat.

ne állítsd a lábát, majd ha kész lesz az állásra, fel fog állni

2013. ápr. 27. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Miert kellett lepontozni az elso valaszolot? Teljesen igaza van!!!
2013. ápr. 27. 17:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. Nem én állítgatom, hanem a gyerekorvos nézte. Nagyon megíjedt, mikor ezt tapaszalta. Ettől persze én is megíjedtem. Nem mondott semmit hiába kérdeztem, csak annyit figyeljem máskor is csinálja-e.
2013. ápr. 29. 12:00
 4/8 anonim válasza:
Érdemes megnézetned egy konduktorral (védőnővel beszéld meg), de vannak más helyek is ahol foglalkoznak babák mozgásfejlődésével. Babaúszás nagyon hasznos, érdemes oda is járni. Semmit ne sürgessetek, az én babám 11 hónaposan kezdett el normálisan ülni (a legnehezebb tartás a gerincnek) és csak 17 hónaposan kezdett el lépegetni. Egy éve s koráig mindennapos tornáztatás volt (persze szigorúan szakember javaslata és ellenőrzése mellett mivel hetente változik az izmok és inak fejlődése.)
2013. ápr. 30. 14:26
 5/8 anonim válasza:

Szia!

Nyugi ,ez tök normális dolog...Anyukám szerint én is ezt csináltam és csak 12 hónapos koromban álltam fel (Pont a szülinapomon!) és most 12 éves múltam és a lábaimnak semmi baja!:)

2013. ápr. 30. 19:16
 6/8 anonim válasza:
100%
Az én fiam is később kezdett felállni. Nem szabad erőltetni, gerincproblémái és lúdtalpa lehet tőle. Ez hatványozottan igaz, ha kicsit 'termetesebb' a kortársainál.
2013. máj. 2. 10:57
 7/8 kolosi robert válasza:
Mivel 2 evesen kezdtem jarni,soha nem esett szo mikor alltam fel eloszor.Aztan lanyomat (ma 37 eves,tancos)a megnyugtatasunk erdekeben elvittuk az akkor leghiresebb orvoshoz.O megnyugtatott,hogy le fogja gyozni az anyukajat.19 honaposan indult el.Azt ajanlom,hogy egy olyan orvos lassa ujbol akiben maximalisan megbiztok.Ha megnyugtatva jottok ki onnan,nyugodjatok meg!
2013. máj. 3. 08:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Csomó hülye orvos van akik nem viselkednek szakszeruen hanem ijesztik a szulöket
2013. máj. 4. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!