Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok ajánlani olyan...

Tudnátok ajánlani olyan zoknit, ami nem esik le 5 másodperc után a baba lábáról, de nem is szorítja el a vérkeringését?

Figyelt kérdés

9 hónapos babának kellene. Már megőrülök a zokniktól. Vagy leesik, vagy leszedi azonnal, vagy nagyon szoros.

Jó lenne ha pontos márkát, vagy boltot mondana valaki. Nem budapesti vagyok, de van nálunk szinte minden nagyobb áruház.

2013. ápr. 27. 09:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék!
2013. ápr. 27. 10:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Én a Kinaiban veszem a zoknit, most már 16-18 ast nekünk sose esett le. Ez nem szoros de azért rendesen oda szorul.
2013. ápr. 27. 10:18
 3/12 anonim ***** válasza:

[link]

Lányomnál 3 hónapos kora óta használjuk, mert már akkor lerugdosta magáról a zoknit. Most 14 hónapos, és a 0-6 hónapos méret sem szorítja el a lábát, pedig jó kis pufi lábfeje van. 2 pár van nekünk, egyik a kicsi, másik a 6-12 hónapos méret, felváltva használjuk, és 1 év elteltével is szinte újnak néz ki, nagyon strapabíró.

Minden zokni lerugdaló baba anyukájának szívből ajánlom! :)

2013. ápr. 27. 13:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést tegnap én is ki akartam írni, csak nem volt rá időm. Nekem eddig a legjobban a C&A-s 3 db-os (1500Ft) lábszárközépig érő, vastag, tappancsos zokni vált be, de az is lecsúszik. Lassabban mint a többi, de lecsúszik.
2013. ápr. 27. 14:46
 5/12 anonim ***** válasza:

[link]

Innen szoktam rendelni, nem csúszik le róla.

2013. ápr. 27. 15:02
 6/12 sumergo ***** válasza:
Nekünk a Tescos frottír zokni jött be legjobban. A bajom annyi vele, hogy majdnem térdig ér, és ott kicsit bevág a lábába, bár nem nagyon, de ha éjjel abban alszik,akkor visszahajtom a szárát, a bokájánál van a gumis rész, így nem szorít kicsit sem, de nem is esik le a lábáról. Nem volt drága, bár már nem emlékszem a pontos árra, de két pár volt egyben.
2013. ápr. 27. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Én a zoknikat a brendon áruházban veszem. nagyon jó minőség, az ár sem drasztikus, soha egyszer nem esett le, és pont olyan erős csak a gumi, amennyire kell.
2013. ápr. 28. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
ismét a 7es hozzászoló vagyok. lehet hogy a brendon kicsit drágább, de én inkább 6 játszosat és 4 szebbet tartottam a jobb minőségűből otthon, mind mindkettőböl legyen húsz-húsz darab, mert a zoknit ki lehet mosni akár kézzel is, ha nem megy a mosogép minden nap és kellene és ebben a gyönyörű időben pár óra alatt meg is szárad.
2013. ápr. 28. 11:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként a Brendonban vettem azt is, ami leesik és azt is, ami szorít.
2013. ápr. 28. 15:56
 10/12 masni1 ***** válasza:
0%
Minek egy nem járó babára zokni? Tök jó a vérkeringése. A kezére is adsz kesztyűt?
2013. máj. 4. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!