26 fokban lehet kint fürdetni egy kicsit medencébe 21 hónapos gyereket?
Figyelt kérdés
nem fúj a szél nagyon jó idő van.meleg vízbe pancsoltatnám.imádja a vizet2013. ápr. 26. 11:44
12/17 anonim válasza:
Hát én tegnap megfürdettem kint a 19 hónaposomat és imádta. Árnyékban volt 28 fok, napon simán volt 30 is....
Természetesen nem lett semmi baja, imádta!
Az áprilisi 30 fok is 30 fok, meg a júliusi 30 fok is annyi!
13/17 anonim válasza:
Kedves utolsó, a gyereknek nem rögtön lesz baja, de ne csodálkozz, ha 1-2 hét múlva köhög, tüsszög és folyik az orra.
14/17 anonim válasza:
Hát persze :) Nem szokott megfázni 30 fokban utolsó, ne aggódj miatta!
15/17 anonim válasza:
De tényleg! Magyarázza már el nekem valaki, hogy mi a különbség az áprilisi 30 fok, meg a júliusi 30 fok között (láttam a hőmérőt, az pedig a tényeket mutatja!). Nem, a szél sem fújt! Én tavaly is megfürdettem 30 fokban a kisfiamat, és 1-2 hét múlva sem tüsszögött, köhögött sőt még az orra sem folyt!
16/17 anonim válasza:
Még valami ami eszembe jutott. Itt nálunk a lakásban 22 fok szokott lenni, akkor is amikor este fürdetem. Az igaz hogy más amikor kint van, de annyival magasabb hőmérséklet is volt!
Kedves Kérdező! Te tudod hogy mennyire megfázós a gyereked, én azt tudom hogy hiába akarják belénk beszélni a megfázást, az enyém tutira nem szokott megfázni ilyen időben. (Mondjuk én már rég eltettem a hosszú ujjú bodykat is.)
17/17 A kérdező kommentje:
én sem értem hogy miért ne lehetne megfürdetni ilyen jó időbe kint.ha holnap is ilyen jó idő lesz mint ma akkor pancsizunk kint egy jót a fiammal.én sem tudom hogy 30 és 30 fok között mi a különbség.az igaz hogy elvileg még tavasz van de az idő meg már tiszta nyári.én is eltettem már a hosszú ujjú bodykat a vékony harisnyát meg csak akkor adom rá ha este megyünk ki.amúgy nem megfázós tipus,mióta megszületett egyszer volt beteg de akkor sem látszott rajta semmi,ugyan olyan jó kedve volt.köszönöm mindenkinek a válaszokat még ha egyes emberekkel nem is értek egyet
2013. ápr. 27. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!