Megfelelő ez első cipőcskének? (link) Mire kell figyelni? Végig érjen a lába gondolom.
Első cipőnek még jobb a zárt orrú, mert le fogja csöszkölni a lábujját.
A jó cipő lényege: tartsa a bokát, könnyű legyen, a talpa könnyen hajlítható, ne merev. Kb ennyi.
Itt vannak felsorolva az üzletek, de láttam már webáruházakban is. Bár cipőt nagyon ajánlott felpróbálni, kisfiamnak se jó mindegyik típus, meg a méretet se mindig jól saccolom meg.
(Nekünk amúgy szandi volt az első cipő, mert tavaly ilyen tájt kezdett el járni. A bokát fogja és az a lényeg, az, hogy az eleje nyitott, szerintem nem zavar be)
A legújabb ajánlások szerint első cipőnek a legjobb, ha puha talpú, nem tartja a bokáját, mert a mezitláb járást kell imitálnia. Minél többet totyog mezitláb, annál jobb, és csak akkor kell cipőt ráadni, ha nagyon muszáj (kintre).
Szóval én nem ilyet vennék, mert ez fogja a bokát, és a talpa sem puha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!