Nagyon érdekel a dolog: Miért vesz valaki 50. 000 ft-ért babakocsit benti használatra?
Jó nagy háza lehet, ha bent van hely tologatni a gyereket, kastélyban lakik az illető?
Biztos nehéz volt egyik szobából átvinni a másikba, 2-3 ezer m2-es házban praktikus lehet.
Mert van rá pénze..csupán ezen egyszerű oknál fogva..:-)
Sok haszontalan dolgot vesznek az emberek..:-)
Forgalmas helyen,panel negyedik emeletén lift nélkül el tudom képzelni,hogy sose vitte ki,hanem kintre vett egy könnyű kisebbet,amiért nem kér ha a tárolóban összekenődik.
Vagy kapta.
Van aki babakocsival altatja a gyereket!
Barátnőmnek ikrei vannak, az egyik úgy aludt el, hogy az anyja fogta az ölében, a másik meg a Babakocsiban aludt, a lábával tologatta, ringatta!!
Engem is anno Babakocsiban rázott anyám, mikor fájt a hasam, nem aludtam, mondta szó szerint annyira kellett tologatni oda vissza, de közben jobbra balra is ringatni, mert csak úgy nyugodtam meg!
Nagyon sokan használják bent a babakocsit, és falun azért 100-120 nem-es házak vannak, aminek a nappalija 30-40 nm2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!