Hisztizhet egy 6 hetes baba?
nem kell ehhez cikk, csak gondolkozz józan paraszti ésszel!
már hogy a búbánatba tudna manipulálni egy 6 hetes csecsemő?
ő még csak az igényeit ismeri fel és mivel egyetlen eszköze van arra, hogy ezt közölje, így azzal teszi, a sírással.
persze sokszor "csak" az anyukájára van szüksége, hisz 9 hónapig a szívdobogását hallgatta a nap 24 órájában, a melegben, szorosan hozzábújva élt, most meg ott van egy kiságyban egyedül, csöndben, naná, hogy sír!
szerintem nem abból van itt vita, hogy hisztizik-e egy ekkora baba, mert nem, nem tud még, nem képes rá.
hanem inkább abban, hogy van aki szerint azért kell sírni hagyni, hogy megszokja, anya nincs vele a nap 24 órájában, van aki szerint pedig igenis fel kell venni a babát ha szüksége van az érintésre!
én amúgy az utóbbit vallom, olyan kis tehetetlenek még, bőven ráér az ember megnevelni, hidd el, majd amikor 1 évesen hisztizni kezd, na akkor lehet majd....
meg amúgy hogy van szíved hallgatni amikor tudod, hogy egy pillanat alatt megnyugodna ha érezné a bőröd, az illatod, hozzád simulhatna...
igaza van a párodnak, nyilván csak nagyon kimerült vagy :) dédelgesse ő is egy kicsit, hogy kipihend magad ;)
Cikk 1:
cikk 2:
...
video, nézzétek meg:) :
http://www.youtube.com/watch?v=aAMis5NOdG4
ezek az alapvetőek, de van még kismillió:)
és még egy, Bagdy Emőkével
Gondolom azért kellenek a cikkek, hogy apukának meg lehessen mutatni, szerintem ő az, aki felruházza a kisbabát olyan képességekkel, mint a hiszti, manipuláció stb :)
Én is Dr. Ranschburg Jenő videóját akartam belinkelni, de megelőztek. Nagyon szépen elmagyarázza, hogy miért nem szabad sírni hagyni egy babát, érdemes megfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!