Mekkora a 9 hónapos lánykátok, milyen ütemben fejlődik?
Enyém 70cm hosszu és 9100gr volt a mérésnél!
3600 grmal született 54 cm rel
Már kapaszkodva mászkál ,de mászva közlekedik leginkább, 6 fogunk van, és uton a következő 2 alul, Már mindent eszik szinte amit mi, persze óvatosan módjával, darabosat is simán eszik,napközben 2x 20 percet alszik csak ,iszonyu hisztis és akaratos már most!tápszert reggel este 250 ml benyom , délben főzi saját vagy üveges ,uzsi tejpép vagy gyümit keksszel vagy üveges desszert
8310 gramm, 73 cm volt 9 hónaposan (3330 grammal, 54 centivel született).
8 hónaposan állt fel, és ült, előtte 6 hótól kúszott.
9 hónaposan kezdett mászni, és bútorok mellett lépegetni. 5 foga volt.
Darabos kajákat utálta, 1 évig csak pépeset evett leginkább.
Éjjelt végigaludta ici-pici korától kezdve, és nappal kb. 2x40 percet aludt. 10 hótól napközben csak egyszer aludt, de ekkor már jobban (kb. 1,5-2 órát).
Nagyon jó étvágyú kislány volt, és most is az.
Ő 1 évesen volt 9100 gramm, 77 cm.
Tápszert utálta. 7 hónapig szopizott, utána nyögve nyelve tudtam tápszert "beleadagolni", 10 hónaposan viszont már nem volt hajlandó meginni.
Kifejezetten akaratos, hisztis kislány volt. Most kezd megenyhülni, 2,5 évesen.
Az én lányom 12 kg és 79 cm volt 9 hónaposan, igaz 4150 g és 58 cm-rel született.
6 foga volt, és ekkor még főként kúszott, mászni is tudott, de nem nagyon érdekelte. A 9. hónap végére már felállt és kapaszkodva lépkedett, 10 hónaposan indult be igazán a mászással, és 12 hónapos volt, mikor elindult :)))
9 hónapos korától már csak naponta egyszer alszik, kb 1 órát, néha többet, de van, hogy csak egy fél órát.
10 hónapos korig csak külön főztem neki, de igazán csak 1 éves korától eszi, amit mi, egyébként nagyjából úgy evett, mint ahogy leírtad...
2. vagyok ismét
egyébként most 13 hónaposan 82 cm és 13 kg a lánykám :)
Nagy termetű a lányom, megvan hozzá a magassága is, akkora volt egy évesen is, mint egy másfél éves, mint írtam. Egy éves kor után pedig tartani szokták a súlyukat a gyerekek, és csak nyúlnak. Gyermekorvos, védőnő, mindenki dícséri a gyereket hogy milyen formás babó! :)
Úgyhogy nem, nem sok, csak az átlag felső határa, mindenféle szempontból! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!