10 hónapos babák anyukájuk, hogy telnek napjaitok?
Az én fiam is 10,5 hónapos.10020gramm és 75cm.Imád táncolni,a kutyákat,a gyerekeket,szeret ismerkedni,mosolyog sokat az emberekre.Szoptatom még reggel,este,nappal rendes kaját eszik.Imádja a pukit:)Ma voltunk először a játszón,tetszett neki,élvezte nagyon.Ma mondta először,hogy pá-pá,integetni már integetett 8,5hónaposan,de csak pár hétig,utána amikor kedve van nagy ritkán.Tudja még a de,anya,ejte szavakat.Apát egyszer mondta,de nem tudatosan,csak úgy a levegőbe.Már 1 hónapja önállóan megy,de igazán stabilan 2 hete.Igy már a sétáink fele babakocsi fele lábon történik.Nagyon élvezi,mert igy felszedhet mindent a földről:D Természetesen csak azt amit engedek neki:)
Ennyi jutott most eszembe:)
Te babád miket szeret kedves kérdező?
Sziasztok! :)
Köszönöm a válaszokat! Akkor kb mindenkinek egyformán telnek a napjai! :) Nekem első baba,azért voltam kíváncsi másnál hogy vannak a dolgok! :)
Az én csajom is 10,5 hónapos,9,5 hósan indult meg,még nem az igazi,de megy! :D Sajnos én is alig tudok valamit csinálni mert ott kell lennie mindenhol. :) Ő is nagyon barátságos,mindenkihez odamegy,érdeklődik. Dumál babanyelven,sikít. Mondja hogy mama,papa,baba,apu,lámp (lámpa) utánozza a kutyaugatást visnyogva. :D Tapsol ha mondod neki,integet pápá. Imádja ő is a macskákat egész nap azt kergetné a kertbe meg a kutyákat. :) Reggel este iszik tápszert,de néha kimarad,mert nem kéri. Inkább a rendes kaját csípi. Megeszik mindent. Mindent kirámol,megőrülök tőle olyankor :DD Elég későn alszik el fél 10-10 reggel 8-kor kel általában. Alszik délelőtt is kicsit dután nagyobbat. :) Éjszakát végigalussza,de vannak kivételek és sajnos 1 hónapja nem alszik az ágyában hanem velünk.. :(
11kg és 76cm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!