Étkezés kiváltása de hogyan?
:) Vannak babák, akiknél gyorsabban megy az egy étkezés kiváltása. Elég volt neki, hiszen nem sírt utána és még el is aludt! 200 gr, bőven elég, még sok is! a 7 hónaposom maximum teljesítménye 180 ml, abból utána mindig bukik is vissza, mert túl sok! A kekszet is ugyan úgy kell bevezetni, mint bármi mást! hiszen a gluténre is reagálhat rosszul! Arról nem is beszélve, hogy a háztartási kekszben van cukor, tojás, tej...ezek mind-mind óvatos dolgok! Én még a Fosfovit nevű kekszet darálom és teszem a gyümölcsébe, aztán majd idővel kipróbáljuk a 7 gabonás pépet, de semmi esetre sem a háztartási kekszet. persze anyáink azt adtak nekünk, de anyáink bolti tejjel itattak már minket pár hónapos korunktól - azért azóta már tudjuk ezeknek a hátulütőjét is, ha ki lehet egy kicsit is ezeket hagyni, akkor szerintem tegyük meg!
És én az étkezések kiváltásával sem sietnék ennyire, hogy egy hét múlva jöhet az ebéd, rá egy hétre meg az uzsi. Lehet az én hülyeségem, de szerintem a pocakjának nagyon új ez a sok minden, ami nem anyatej/tápszer, meg kell tanulnia ezeket is feldolgozni. Nem szabad leterhelni a hasát ilyen gyorsan!!!Én kb 3 hetet vártam az ebéd kiváltásával, aztán most az uzsi következik majd, de nem sietem el. A helyedbe meg, hogy még bőven van anyatej is, még kihasználnám!
A cicid meg pár nap alatt idomulni fog a kevesebb szopihoz, nem kell aggódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!