Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3.5hónapos a kisbabám és...

3.5hónapos a kisbabám és 5napja nem kakilt! Szopizik és kb2hete kezdet el enni répát, almát gyümölcslevet. Mit tegyek h. legyen széklete? V, ez normális h. töb napon keresztül nem kakil?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 22:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

A védőnők, sőt, sokszor az orvosok is hülyeségeket beszélnek, ráadásul ahány doki, védőnő, annyifélét mond.

Én ezért is hallgatok az ösztöneimre, szívemre, nem rájuk ilyen kérdésekben.

2013. ápr. 23. 10:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez sajnos nem normális hogy ennyi ideje nem kakilt. Biztos nagyon fájhat a pocija.

(Én speciel nem támadlak amiért elkezdted a hozzátáplálást. Mindenki akkor kezdi el amikor jónak látja és amikor az orvos azt tanácsolja. Az én kisfiam 4 hónapos, anyatejes. Mi még nem kezdtük el mert én meg így látom jónak. Ennyi.)

Ha már mást is kap az anyatejen kívül akkor próbálj meg kamillateát adni neki, annak székletlazító hatása van. És masszírozd körkörösen a kis hasát. A lábait is hajlítsd be a térdénél,a csípcsontjánál és a combjánál fogd össze a lábait és így körkörösen mintha egy fekvő 8-ast akarnál leírni úgy mozgasd( tornáztasd) a babádat. Csinálj egyszerre 10-15 ilyen gyakorlatot majd egy kis pihenő, majd újra és újra. Ez az én kisfiamnál mindig nagyon hatásos volt mert így megmozgattam a kis beleit és azonnal jött ha más nem hát a puki, így megszabadult a felesleges gázoktól.

Ha a kamillateától sem lesz széklete ma, legkésőbb holnap reggelre akkor mindenképpen vidd el orvoshoz.

2013. ápr. 23. 10:41
 13/15 anonim ***** válasza:
nem csípcsontját hanem sípcsontját= bocs.
2013. ápr. 23. 10:42
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.kamilla tea megtette a hatást.nem fájt a pocija semmi baja nem volt nem volt kemény a hasa ficánkolt nevedgélt.semi gond nem volt vele csak sokaltam az 5napot.védönő ajánlotta a hozzátáplálást,de még csak kóstolgassa öket.azért mégegyszer köszi a hozzászolásokat!
2013. ápr. 23. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Vigyázz a kamillateával mert hosszútávon bélszáritó,tehát székrekedést okoz!

Örülök,hogy sikerült:)

2013. ápr. 23. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!