Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most megint kezdjek el aggódni...

Most megint kezdjek el aggódni? (csípő kérdés)

Figyelt kérdés

3 orvos látta a babát ez ügyben. Az első szerint kengyelt kellett volna kapnia, mert egy kis mértékű hibát látott. Ezután elvittük még két orvoshoz akiknek megegyező véleménye alapján, semmi gondja nincs a kislánynak, ultrahangall is megnézték, és szóra sem méltatták az első orvosunk véleményét. Lényeg a lényeg, hogy most a farredőit nem találom egyformának, vagyis asszimetrikus és most el kezdtem aggódni, hogy most akkor mi van?! Lehet mégiscsak az elsőnek van igaza? De az utóbbi kettő is nagyon jó orvos, és csak látták volna, hogy gond van. Egy hónap múlva visszük vissza a fél éves controllra. Más is járt így? Teljesen odavagyok....

(töltenék fel képet is, hogy lehessen látni, de az, hogy néz már ki, hogy a fenekét mutogatom) :P

2013. ápr. 22. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
nálunk ugyan ez volt. Kicsit husisabb a fiam,a farredői asszimetrikusak voltak, a gyerekorvosunk már mindennel ijesztgetett, hogy mit kell majd vele csinálnunk.. (kengyel, terpeszpelenka, tornák)elvittük uh-ra, a doktornő nevetve mondta, hogy anyuka, persze, hogy asszimetrikus, szinte minden pici babának ilyen, a fiam meg igen jó húsban van, így persze, hogy nem egyforma a farredő :-D uh negatív, csípővizsgálat negatív. Szerintem az utolsó 2 orvosnak higyj, ha nem tartja furcsán, kifelé, vagy nagyon befelé a lábait ne aggódj :-)
2013. ápr. 22. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, az lehet baj, hogy nem egyformák a hurkák, de nem minden esetben, mivel senki nem teljesen szimmetrikus. Az én gyerekemnek sem voltak egyformák a hurkái, mégse volt csípőbaja. Ha aggódsz, mutasd meg a gyerekorvosnak, vagy húzz rá két pelenkát (attól nagyobb lesz a terpesze), vagy hordozd meitaiban, attól is szép lesz a terpesze.
2013. ápr. 22. 20:16
 3/6 A kérdező kommentje:
hú, most megkönnyebbültem, én úgy látom, hogy az egyik combikája husisabb mint a másik, és talán ez lehet az oka, csak azért ott bújkált a kisördög bennem.
2013. ápr. 22. 20:17
 4/6 A kérdező kommentje:
ja egyébként szépen felhúzva tartja sokszor a lábát, úgy ahogy kell, de akkor inkább próbálok megnyugodni aztán majd meglátjuk a controllt, köszönöm a válaszaitokat !
2013. ápr. 22. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak az egyik lábán olyan nagy redő volt, hogy kb. 3 évesen múlt el. a másikon fele akkora sem volt. Azt hittem sosem fog elmúlni.
2013. ápr. 22. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekunk is mondtak mindenfelet, de engem a negativ uh megnyugtatott. Mei tai, kis tornaztatas jok lehetnek!
2013. ápr. 22. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!