Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet az oka, hogy 6...

Mi lehet az oka, hogy 6 hónapos baba 5-10 alkalommal felriad éjjelente?

Figyelt kérdés

Nem sír, csak felriad, nyöszög, de nem alszik vissza magától. Ha nem veszem fel visszaringatni, akkor felsírja magát. Szoptatom, de éjjel csak 1 v 2-szer, inkább próbálom csak visszaringatni.

Nincs melege, nem fázik, nem éhes, nem szomjas. Fogzásra sem foghatom, mert ez megy 2 hónapos kora óta.

Milyen ötlet van, mit lehetne csinálni vele, hogy legalább 10 felriadás ne legyen, mondjuk csak 3-4??

2013. ápr. 22. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hogyan alszik a babád?

hason vagy háton?

Amíg háton próbáltam altatni a kisfiamat nekem is ezeket csinálta. Elbóbiskolt, kb. fél óra vagy még annyi se már ordított. Bármi egy hirtelen rezdülése, egy pukizás azonnal felriasztotta és keservesen sírt.

Egyetlen dolog vált be nálunk: a hasra fektetés.

4 hónapos de képtelen aludni háton ( csak babakocsiban mert az elringatja).

Csak és kizárólag hason alszik, de olyan hatalmasakat hogy csak na.

Az éjszakákat is átalussza.

Próbáld ki.

2013. ápr. 25. 23:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia! A klubtag vagyok!

Szopizik a lányom, egy hónapja kezdtem el hozzátáplálni. Ő is kb. 4 hónaposan aludt egyhuzamban 4 órát, mostanában nálunk is az óránként ébredés a jellemző, már örülök ha kettőt alszik, de van, hogy fél óránként felébred.

Amint visszateszem már hasra is veti magát, úgy alszik, de ez is hiába.

2013. ápr. 26. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja és neki is most jött ki 3 napja az első foga. Én nem hiszem, hogy ezzel lenne összefüggésben, mert egyrészt sosem volt jó alvó, másrészt nappal nem vettem soha észre, hogy megszenvedné a fogzást. Ő is jókedvű, nem nyűgös, d ennappal sem alszik szinte semmit. Ha elviszem babakocsiban akkor is max. fél óra és fent van.
2013. ápr. 26. 13:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Az én babám is hason alvó, de most már úgy alszik, ahogy neki kényelmes, mióta tud gurulni, de így is legtöbbször hason van, néha oldalt, legritkábban a hátán.

A fogzás sajnos éjszaka fáj a babáknak, nappal nem mindig :(

2013. ápr. 26. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!