Mi lehet az oka, hogy 6 hónapos baba 5-10 alkalommal felriad éjjelente?
Nem sír, csak felriad, nyöszög, de nem alszik vissza magától. Ha nem veszem fel visszaringatni, akkor felsírja magát. Szoptatom, de éjjel csak 1 v 2-szer, inkább próbálom csak visszaringatni.
Nincs melege, nem fázik, nem éhes, nem szomjas. Fogzásra sem foghatom, mert ez megy 2 hónapos kora óta.
Milyen ötlet van, mit lehetne csinálni vele, hogy legalább 10 felriadás ne legyen, mondjuk csak 3-4??
Ez aranyos, hogy mérges lesz a cumitól :).
Tapasztalatom szerint csak túl lehet élni valahogyan ezt az idõszakot, nem könnyü sajnos. Az enyém is csinálta kb. ugyanebben a korban vagy két hónapon keresztül. Én magam mellé vettem ha már nem bírtam a sok kelést, úgy könnyebb volt.
Együtt alszom vele.
Icipici hálószoba, túl sok lehetőség nincs az ágynak, de legfeljebb átrakjuk a fejünket a másik oldalra :)
Ezt is megpróbálom, hátha segít :)
Esténként szoktam neki adni 1,5 deci tápszert kb egy hete, ezt elfogadja, utána még szoptatom is, így fekszik le aludni. Ezért nem gondolom, hogy éhes lenne.
A hozzátáplálást tegnap kezdtem el, majd meglátjuk, mire jutunk vele, hátha mégis az éhség az (egyik) ok.
Az a baj, hogy elég felületesen alszik, pl pukizik egyet és már fel is ébred rá...
Szia!
Isten hozott a klubban! Az enyém is ezt csinálja, már én is kipróbáltam, hogy adok neki este is szilárd kaját, az enyém 7 hónapos, de nemhogy ritkultak volna az ébredések, inkább sűrűsödtek. Megkérdeztem már a védőnőt is, a dokit is, csak annyit mondtak, hogy vannak ilyen babák, ez anyuka pechje, ha amúgy nem fáradt napközben akkor nincs mit tenni.
Helló Klubos :)
Hosszú ideig beteg volt, mindig arra fogtam az ébredéseket (kb 3 hónapig). Most elvileg egészséges, de még mindig ébred, most ráfoghatom a fogzásra vagy a gyógyszerekre amiket még szednie kell. Egy foga kijött egy hete, szerintem pár napon belül kijön a második is. Két hét múlva nem kell tovább szednie a gyógyszereket, ettől is várom a csodát.
Ma vettem neki homeós bogyókat a fogzásra, már adtam is neki háromszor, ebben is nagyon bízom :)
Nappal jókedvű, nem fáradt, nem álmos, nem nyűgös. Az éjjelek borzalmasak.
2 hónapos korában aludt utoljára 4 órát egyhuzamban, azóta maximum 2 órát aludt egyben :( de legtöbbször óránként megébred :(
A te babádnak hány foga van? És mióta hozzátáplálod? Szopós vagy tápis baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!