Ti jeleztétek volna az apukának a játszótéren, hogy ez nem biztos, hogy elegendő?
Engem is elgondolkodtat, hogy hányan fröcsögtek arról, hogy miért nem tett senki semmit a másfél éves éhen halt kisfiú környezetében, miközben ők sem tennének semmit, ha valami olyasmit tapasztalnak, hogy a szülő nem cselekszik helyesen.
Tudom, nagyon nem egyforma horderejű ez a két dolog, de tényleg elgondolkodtató.
Az én férjemre pl. jellemző a feledékenység, figyelmetlenség a gyerekkel kapcsolatban, vele is előfordulhatna bármikor, hogy nem tűnik fel neki, hogy fázik a gyerek, vagy esetleg be van kakilva, én örülnék, ha valaki ilyenkor figyelmeztetné amikor én nem vagyok ott.
Lehet, hogy tényleg nem volt hideg, és nem fázott a gyerek, de lehet, hogy az apuka szimplán csak nem vette észre, hogy mezitláb van a gyerek.
12-es vagyok.
13-as, ez jó kérdés. Bennem akkor is felvetődne, de lehet, hogy akkor jobban meggondolnám, hogy szóljak-e, általában a nők agresszívebben tudnak reagálni, ha valamit tolakodásnak vagy okoskodásnak vesznek.
Én csak magunkból indultam ki, mert tudom, hogy a férjem hajlamos lenne véletlenül nem adni cipőt a babára, míg én nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!