3 hetes babát milyen gyakran fürdettek/fürdettetek? Minden nap, két naponta, egyéb?
Ilyen pici babát még minden nap kell fürdetni és nagyon fontos odafigyelni rá, hogy utána szépen szárazra tölöd, mert a kis hurkácskákban nagyon könnyen megtelepszik a gomba!
Egy csecsemő- és gyermekápló
szia!
Volt nemrég ezzel kapcsiban egy provokatív kérddés. sok minden variációt lehetett olvasni. Én is a rendszeresség híve vagyok, minden nap este fürdetem. Kezdetbgen nem tetszett neki, de mostmár amikor belerakom már a lábaival "csapkod" és jókat mosolyog, annyira élvezi a pancsikát! :) (4 hónapos kisfiú baba anyukája)
az első 3-4 hétben 2 naponta fürdettem a babót , a köldökcsonk miatt nagyon paráztam. mondjuk én minden kaki után alvázmosást csinálok a lurkónál. ja és ha nem volt aznap fürdés akkor áttörölgettem nedveskendővel. mióta leesett a csonk minden nap fürdünk, főleg , hogy nyári ezer fokban annyira izzadt a pici.
jó babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!