Milyen vajat kentek babátok kenyerére? 11 hónapos
Margarint én sem eszem meg, nemhogy a gyerekeimnek azt adjam...
Azon kívül, hogy büdös, rossz izű, még ráadásul teljesen szintetikus is. Mondhatjuk úgy is: műanyag.
Amit sokan beirtak, Ráma meg Delma és ilyesmik, az nem vaj...
Én sem eszem margarint egyébként, így a gyereknek sem azt adom. Én is vajat veszek, de vigyázni kell, mert nem mindegyik igazi, amire rá van írva. Vettem már igazi margarinos teavajat...
És, ahogy írta is valaki, ki kell venni használat előtt, kicsit kint hagyni és tök jól lehet kenni.
jaj, olyat én is láttam: gyanúsan olcsó volt és az összetevőkből derült ki, hogy a fele margarin, fele vaj, így tudták azt elérni, hogy a címként vaj lehessen feltüntetve...
Összességében én arra jutottam most a cikkek alapján, hogy a margarin és a vaj is lehet jó, csak a margarinnál nem mindegy a technológia, ott könnyebben bele lehet futni a nem egészséges (transzzsírsavas) fajtába, amik általában az olcsóbb termékek. Vaj elvileg nem igényel különös technológiát az előállításkor, de ki tudja, hogy azon, hogy próbálnak spórolni. Bár én még mindig inkább vaj párti vagyok, de nem lepődnék meg, ha abba is kerülne valami nem oda való dolog... Ez van sajnos, nem tudjuk, nem tudhatjuk pontosan, mint eszünk
kókuszzsírt!!! a margarinról már írtak, a vaj meg egy elég zsíros tejtermék, nem adnám kisbabának.
a kókuszzsírról csak jókat olvastam.
De leginkább nem adok neki kenyeret, hanem inkább kölesgolyót, bulátát, kását. Ha kenyeret, akkor is csak házit, amit mi eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!