Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napi 5x150ml tápszert adok a...

Napi 5x150ml tápszert adok a lányaimnak a gyerekorvos szerint sok szerintetek?

Figyelt kérdés
Ha nem adok annyit étkezés után sírnak így pedig 4 óránként esznek éjjel pedig alszanak.
2013. ápr. 22. 08:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Érdekes a dobozra is az van ráírva 3-6 hó 5-6x150ml
2013. ápr. 22. 15:37
 12/14 Golan Trevize ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem sok.

A fiaim ennyi idősen többet ettek, úgy, hogy egy étkezés már teljesen ki volt válta, egy meg félig.

2013. ápr. 22. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jól csinálod, hogy a gyerekek igényeit nézed és ahhoz igazodsz. Nem is értem az olyan gyerekorvost/védőnőt, aki a tankönyvbeli számokat citálja csak. Amíg a gyerek nem kórosan sovány/kövér, szépen fejlődik és jókedvű, addig tök mindegy, hogy mennyit eszik.

Én a helyedben diplomatikusan és kis humorral felvilágosítanám a dokit, hogy a gyerek nem olvasta még azt a könyvet, ami szerint neki enni kéne :)

2013. ápr. 27. 11:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Tökéletesen elvannak így jól érzik magukat pénteken megmondtam h nem csökkentem azért h 4 órát üvöltsön. Ő is ha éhes eszik 4,5 hónaposan lassan 5 hónaposak 6,5 és 6,3 kilósak szerintem ez nem sok nem fogom őket fogyókúráztatni. Az orvosnak sem ártana egyébként kis fogyókúra csak nem akartam neki mondani.
2013. ápr. 28. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!