Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes kislányom nem büfizik...

3 hetes kislányom nem büfizik mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hetes kislányom minden étkezés után büfiztetem de hol jön hol nem vagy csuklik. ha büfizik is az már jóval később jön ki neki. Étkezésnél hajlamos el aludni cicin ha felébresztem h büfizzen utána még mindig kér enni. Mit tegyek?
2013. ápr. 22. 06:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt nálunk is és a megoldás az idő.Most lesz a kisfiam 7 hetes és már mindig büfizik szinte egyből.

Kitartás!

2013. ápr. 22. 06:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Ülve büfiztek?Ha igen probálj meg sétálni, és nekünk ugy mutatta a gyerekorvos, h amennyire csak tudod rakd hátra a válladon h lógjon a feje.

Ha nagyon nem megy én megkérdezném a dokitol h mit adjak neki.

2013. ápr. 22. 06:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom pl soha nem büfizett.de nem is volt hasfajos.
2013. ápr. 22. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
A szintén 3 hetes fiam meg olyanokat produkál hogy csak nézek.
2013. ápr. 22. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem büfizett, nem csináltam belôle problémát, nem is bukott..nagyobb lett, büfizik
2013. ápr. 22. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Fiam most 8 hónapos, szinte soha nem büfizett, igaz, a hasa sem fájt. Amikor pár hetes volt, akkor volt, hogy háromnegyed órákat sétálgattam vele, simogattam a hátát, akkor sem büfizett. Egy idő után hagytam, a hasán is aludt, ezért sem aggódtam annyira. Ma már ha bealszik evés közben, néha kijön a büfi, de ha nem akkor tartogatja magának, és ha felébredt böffent egyet. :D De soha nem bukott.
2013. ápr. 22. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!