Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mernétek hason altatni egy...

Mernétek hason altatni egy 3hetes babát éjszaka?

Figyelt kérdés
Eddig egyszer aludt hason nappal; akkor is többször ránéztem. Hasfájós a babánk, a mellkasomon szépen bealszik hason de ahogy lerakom a hátára újra fáj a hasa, erölködik. Ez főként éjszaka van igy. Merjem hasra rakni éjszaka? A fejét ügyesen tudja emelgetni, tartani de nem tudom h ha bukna akkoris elemelné e a fejét.
2013. ápr. 22. 00:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kisfiam 1 hetes kora óta hason alszik a hasfájása miatt, nem is tud máshogy aludni. Próbáltam már a hátára rakni,de azonnal felkel... mostmár 8 hónapos és semmi baja. Nyugodtan altathatod hason. Ha én 1 hetes korában nem rakom hasra a kisfiamat akkor nem alszunk semmit.
2013. ápr. 22. 10:02
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát ha bukós, akkor háton altatni rosszabb, mert ha aspirál, az nem túl jó. Az én lányom egyébként kizárólag hason aludt élete első napjától kezdve, extrémen bukós volt. Légzésfigyelőnk nincs.
2013. ápr. 22. 13:35
 23/23 KicsiiAníí válasza:
mi már amikor hazajöttütnk a korházból első éjjeltől hason aludtunk mert fájt a hasa nagyon mert mohó volt kicsit. nem volt se légzésfigyelőnk sem semmi, semmi baja nem lett neki ma 2 és fél hónapos. (=
2013. ápr. 30. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!