Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mernétek hason altatni egy...

Mernétek hason altatni egy 3hetes babát éjszaka?

Figyelt kérdés
Eddig egyszer aludt hason nappal; akkor is többször ránéztem. Hasfájós a babánk, a mellkasomon szépen bealszik hason de ahogy lerakom a hátára újra fáj a hasa, erölködik. Ez főként éjszaka van igy. Merjem hasra rakni éjszaka? A fejét ügyesen tudja emelgetni, tartani de nem tudom h ha bukna akkoris elemelné e a fejét.
2013. ápr. 22. 00:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom van alatta légzésfigyelő. Egyébkétn hason ajánlott altatni.
2013. ápr. 22. 00:06
 2/23 anonim ***** válasza:
66%

nekünk az oldalán alvás jött be, pokróccal kitámasztottam a hátát, szeretett úgy aludni!

amúgy szerintem veszélyesebb háton altatni mint hason bukás szempontjából.

engem a légzésfigyelő nagyon megnyugtatott, ha félsz, szerezz be, ártani nem árthat

2013. ápr. 22. 00:07
 3/23 A kérdező kommentje:
Van légzésfigyelőnk. A védőnő a hason altatás ellen van de ő az utolsó akire hallgatok...
2013. ápr. 22. 00:09
 4/23 anonim ***** válasza:
Nálunk a családban sokan hason altatnak. Amúgy bukás szempontjából háton veszélyesebb. tényleg.
2013. ápr. 22. 00:10
 5/23 A kérdező kommentje:
Hát megvagyok lepődve... A mi babánk háton szeret aludni elvileg, a fejét pedig mindig balra forditja, bajba is vagyok vele ez miatt mert kezd az egyik oldala lapos lenni. Az oldalára csak akkor tudom forditani ha kidől mint a zsák különben sír.
2013. ápr. 22. 00:15
 6/23 anonim ***** válasza:
50%
A hason altatás kifejezetten ajánlott márújszülött kortól, és a bukás miatt is jó, hiszen ha hason fekve büfizik vagy hány a visszainduló gyomortartalom kicsorog a szájából, és nem nyeli félre, nem kerül a légcsőbe.
2013. ápr. 22. 00:22
 7/23 anonim ***** válasza:
65%
oldalt altatni nagyon nem jó, örülj neki, hogy nem alszik úgy, enyém úgy aludt le is cseszett az össze doki, hogyhason altassam.
2013. ápr. 22. 00:42
 8/23 anonim ***** válasza:
Van ilyen kérdező, az én fejem is olyan hátul, anyám mindig mondja is, hogy próbált ő mindent de csak az egyik oldalra fordítottam a fejemet, és hát kicsit lapos lett. Amúgy fel sem tűnik. :)
2013. ápr. 22. 02:01
 9/23 anonim ***** válasza:
Az en fiam hason aludt mar a kezdetetkot ( fejlodesneurologusok tanacsara) megszokta, megszerette. Ma mar egy eves. Nagyon gyors mozgasfejlodesu, iszonyat eros es olyan kerek feje van, h orom nezni :D ne felj a hason altatastol, es bizz az osztoneidben!
2013. ápr. 22. 06:18
 10/23 anonim ***** válasza:

Hason is altattam és az oldalán is. Érdekes, hogy az egyik kérdező orvosa ellenzi az oldalon altatást. Az uzsokiban minden újszülöttet így altatnak és ezt is javasolják.

Háton nem altatnék.

2013. ápr. 22. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!