Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kettő körül melyik nevet...

A kettő körül melyik nevet adjam a lányomnak?

Figyelt kérdés
A Nina és a Ninetta név van versenyben. De nem tudunk dönteni. Vélemények? :)

2013. ápr. 21. 19:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
42%
Szia! Szép nevek, de nálunk egyik sem volt listás. Olyan szép, igazi magyar nevek vannak, az ilyen különleges nevektől a suliban majd hátrányban lesz a gyereked!
2013. ápr. 22. 08:24
 22/29 anonim ***** válasza:
64%
Nina
2013. ápr. 22. 09:31
 23/29 anonim ***** válasza:
64%
Nekem a Nina jobban tetszik, de mindegyik különleges.
2013. ápr. 22. 12:29
 24/29 anonim ***** válasza:
52%

Nekem egyik sem tetszik :-(

Ha MUSZÁJ lenne csak ebből a kettőből választani, akkor talán a Ninetta. (Bár az meg olyan Winettou-s, de még mindig inkább ezzel csúfoljk, mint azzal, hogy p...a)

2013. ápr. 22. 15:19
 25/29 anonim ***** válasza:
40%

Mindegy minek nevezed a gyereked, akkor is csúfolni fogják, ha kis szerencsétlen lesz. Ráadásul a gyerekek nagyon kreatívak, nem kizárólag a név alapján csúfolódnak. Pl. nálunk az első osztályban tartottak egy kislányt, erre szegény az udvarra se tudott kijárni, mert a volt osztálytársai folyton kórusban kiabálták, hogy bukott szamár bukott szamár, ha látták. De pl. egy Krisztina meg egy Csilla nevű kislányt is nagyon rondán csúfoltak, szintén nem a nevük alapján.

A pi.na is jellemzően egy-két felnőttnek jutott csak itt eszébe.

2013. ápr. 22. 15:24
 26/29 anonim ***** válasza:
58%
Szia, én a Ninát választanám, de csak azért mert rossz embert ismerek Netta névvel, egy elkényeztetett libát. Amúgy a csúfolódásra csak annyit, hogy nekem is olyan nevem van, amit lehet csúfolni, elégszer. Kezdve ott, hogy ez a név eléggé cigányosan hangzik, nyilván mert többen közülük ezt a nevet viselik. Ráadásul az én nevemet is lazán lehet p.nának csúfolni. Mindezek ellenére SOHA senki nem csúfolt még, senki nem kezdett el cigányozni vagy bántani a nevem miatt, és nem hinném hogy ezek után fognak, legalábbis ha 18 évig kibírták, akkor ezután is kifogják. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem a névvel járó, hogy csúfolni fogják, mint ahogy itt a kegtöbben próbálták bizonygatni.
2013. ápr. 22. 18:14
 27/29 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem szép név a Nina..

Ez jobb

2013. ápr. 23. 19:10
 28/29 anonim válasza:
21%
a nina olyan mint a nuna inkább ninetta de lehetne vivien stefáni vagy valami normálisabb név
2013. ápr. 23. 19:48
 29/29 anonim ***** válasza:
32%
Ki mondja meg, mi a normális? A többség? Akkor miért nem Erzsikének meg Marikának nevezzük el a gyerekeinket? Ha a szülőknek ez tetszik, akkor legyen, az ő dolguk. Egyébként a csúfolódás nemcsak a gyerekekre jellemző ez itt is bebizonyosodott, és ha belegondolunk, nemcsak a név miatt csúfolódnak az emberek. Szerintem arra kellene nevelni a gyermekeinket ne csúfolódjanak! Ja és ami a magyar fülnek furcsa, az külföldön hétköznapi, mi is erre gondoltunk a névválasztáskor!
2013. ápr. 24. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!