Hogy kezdjem el adni a kölesgolyót a 11 hós lányomnak? Van 2 foga lent, kettő fent és még két fél fent, de nem tudom, hogy adjam neki, a golyót is vágjam félbe először és úgy? Nem ragad fel a szájpadlására?
Figyelt kérdés
Tegnap dinnyével is próbálkoztunk, egy nagyobb darabot tettem a szájához,ügyesen nyalogatta és csócsálta, csak félek, hogy kiharap egy nagyobb darabot.2009. júl. 6. 08:32
1/3 anonim válasza:
Szórj neki először félbevágva párat az etetőszékènek az asztalára, felcsipegetheti, mint a kismadár:)ha fullad tőle, ki kell kotorni a szájából, amugy könnyen szétmálik.
2/3 anonim válasza:
9 hósan adtam már a kislányomnak,beleraktam tálba és onnan csipegette és olyan frankón h 1 egészet bekapott és simán elnyámmogta,szétmállott hamar a kis szájába!
De ha félsz tőle akkor először féllel próbálkozz!
3/3 anonim válasza:
én először félbevágtam neki, úgy adtam, aztán mikor már megismerte és megszokta, akkor adtam neki egészet. ehhez amúgy nem kell fog egyáltalán, igazából szétolvad a szájában ahogy nyálazza. ne félj tőle, hogy szájpadlására ragad, hamar leáztatja onnan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!