Vav22 kérdése:
Vannak itt fehérvári kisbabások?
Figyelt kérdés
Nekem 30.án lesz 2 hónapos a kisfiam. Nektek mennyi idős a babátok? Lány vagy fiú? Szülésre hogy emlékeztek vissza?2009. szept. 25. 12:23
11/12 anonim válasza:
Szia.Én Ápr.29-én szültem, változatosság kedvéért császárral:).Kisfiam lett a 37. héten.Most már feledésbe mennek a rossz emlékek, bár még most is azt mondom soha többet...:)
Én is toxémia gyanus voltam,végig magas volt a vérnyomásom+nagyon vizesedtem.A 33.héten voltam "wellnessen" a kórházban 3 napot,majd mivel kicsin született a manócskám 7 napig tartottak bent.Szörnyű volt!
12/12 anonim válasza:
15:51
Ja, 28 éves vagyok és fehérvári:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!