Mikortol lehet vinni az ujszulottet dedi-latogatoba?
Sajnos a nagyim nem tud jonni, es elhozni sem tudjuk, igy marad, hogy mi megyunk. Hozzateszem nagyon szivesen, hogy lathassa a picit! Es minel elobb szeretnem, hisz az idoseknek minden nap rengetegnek tunik, mig nem nezheti meg dedunokajat. Autonk van, autoba teheto mozeskosar is, nem is kell gyerekulesbe ulnie a picinek, es csak 20 perc kocsival.
Mikor vihetem?
Szia!
Én meg fogom várni a2hónapot kb,de nekünk 200kmre van.Sztem nyugodtam vihetitek már egy két hetesen,mert mért ne?..nekünk csak a khból lesz vagy 20perc-jó esetben a hazajövetel..szval sztem ha semmi baja nincs viheted,csak klímás legyen a kocsi,nehogy megbuggyanjatok ilyen melegben.és azzal is óvatosan bánni..de ez csak az én véleményem.
Koszi, en is ugy tippeltem, h megvarom a ket hetet, addig ugyis kimegyunk egyszer-egyszer par percre levegore, es akkor utana.
Van klima, es nem is megyunk messze, akkor megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!