Minden babának van esténként kicsi hőemelkedése?
Figyelt kérdés
37\'2 - 37\'3. Ez normális??2009. szept. 25. 07:54
1/4 anonim válasza:
Hát sztem nem(hacsak nem fogzik).Az én fiamnak még soha nem volt(16 hós)pedig 7 hós kora óta folyamatosan jönnek a fogai.Én beszélnék a dokival.
2/4 anonim válasza:
37.5 felett van hőemelkedés. Épp tegnap mondta doki. Én is azért vittem mert mindig annyit mértem neki,mint te. Tehát semmi gond
3/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk még egy kicsit "beteg is", múlt héten dokinál is voltunk, akkor lázas is volt, taknyos is még, szívom az orrát, ja és fogzik is, most 9 hós!
Napközben semmi, de estére szokott neki kicsi lenni, tegnap pl 37'3 volt!
Köszi!!
2009. szept. 25. 08:03
4/4 anonim válasza:
Dettó ugyanez, de ez még nem hőemelkedés, nyugi, semmi baja. Hőemelkedés 37,5-től van a babáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!