Vett át valaki mostanában Kisbabacsomit, amit a gyerek 4-12 hója között lehet kiváltani?
Figyelt kérdés
Mi volt benne?Részletesen kérném ha lehet,mert az enyém fel volt bontva és csak reklám anyagok voltak benne sehol egy termékminta.Ellopták a boltosok?Mikor szóltam nekik,hogy ez bontott,még elküldtek melegebb éghajlatra.Köszi!Sziasztok.2009. szept. 24. 21:55
1/10 anonim válasza:
A Rossmanosra gondolsz? Az első csomiban nekünk Hippes póló volt, bébiital, és reklámanyagok. A második csomagban pedig egy bébiétel és bébiital.
2/10 anonim válasza:
Rossmannos? Azt hogy lehet igényelni?
3/10 A kérdező kommentje:
Nem nem a Rossmanos hanem a Felicitas-os.Rossmanról én sem hallottam.
2009. szept. 24. 22:24
4/10 anonim válasza:
ezeket a csomagokat hogy lehet igényelni?
5/10 A kérdező kommentje:
A Felicitas -os nekem a babagondozási könyvben volt kupon formájában.A rossmanosról én sem hallottam
2009. szept. 24. 22:29
6/10 anonim válasza:
Hát én régebben váltottam ki,de volt benne johnsons tusfürdő-kis mini:),sudocrem,vanish oxi minta,ezekre emléxem hirtelen...ja volt akiében cumi volt..
7/10 anonim válasza:
Felicitas:itt kell regelni!!!
rossmannos kupon pedig a szüléskor kapott csomagban volt4 és 8 hósan ha jól emléxem -lehetett kiváltani,1 üveg bébikajcsi,póló,kanál és bébiital volt benne
8/10 anonim válasza:
Rossmanosról én se hallottam:(.
Nem rég váltottam ki a 4-12 havisat hát nem sok minden volt benne....Csomó szórólap, egy popsikrém minta,babaolaj,bébiétel kupon 150.-.
9/10 anonim válasza:
Én átnéztem a szüléskor kapott csomagomat, de nem találtam benne rossmannos kupont. :o( Vagy csak én vagyok vaksi? :P A felicitasos az megvan.
10/10 anonim válasza:
Én sem találtam rossmannost :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!