Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen cumit hol lehet kapni?...

Ilyen cumit hol lehet kapni? (ha lehet egyáltalán)

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 19. 13:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez tuti nem Tommee Tippee-s cumi!
2013. ápr. 19. 13:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés,de azért köszi,hogy megjegyezted. Biztos hazudott az anya a blogban,mert úgy volt kedve.
2013. ápr. 19. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekünk volt hasonló, de nem egészen ugyanilyen.. azt hiszem nuk márkájú. Müllerben vettem.
2013. ápr. 19. 13:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem kell egyből alpári módon káromkodni,civilizált emberek vagyunk. Ne is haragudj,de nem azt kérdeztem,hogy hazudott-e a nő a cumi fajtájáról,hanem hogy ilyet HOL lehet kapni. Gondoltam,esetleg valaki tudja és nem kell 2 napot,vagy akármennyit várnom arra,mire újra bejegyzést ír a blogjába és észreveszi,hogy írtam neki... De ha ennyire rossz a kedved,inkább igyál egy teát és pihenj le,ne mások torkának ugrálj,így névtelenül.
2013. ápr. 19. 13:58
 5/11 A kérdező kommentje:
4-es! És emlékszel még rá,hogy mennyibe került? Az is ilyen anyamell utánzós volt?
2013. ápr. 19. 13:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Fél órát rááldoztam az életemből, hogy az általad mutatott információkból kinyomozzam. De sikerült, úgyhogy most marha büszke vagyok magamra. :)

Tényleg van ilyen Tomee Tippee cumi, a Closer to Nature kollekció egyik darabja, de megvehető példányt nem találtam sehol az interneten.

Viszont itt van ez:

[link]

2013. ápr. 19. 14:31
 7/11 A kérdező kommentje:
!!! El sem hiszed,mennyire hálás vagyok!! :-) okkal vagy büszke magadra! Én is keresgéltem,de 10 perc után feladtam. Tényleg nagyon-nagyon köszi!!!
2013. ápr. 19. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Nincs mit. :)

Jó cumizást a babádnak!

2013. ápr. 19. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk volt ilyen, csak pillangó formában, ez Nüby cumi /Tommee Tippee márkája az is./
2013. ápr. 19. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Itt egy link.

[link]

2013. ápr. 19. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!