Hogy öltöztetitek most a babát?
Az enyém 5 hónapos lesz.
Én ma így vittem ki: hosszúujjú body, vékony pulcsi, nadrág, zokni, vékony sapka. Vittem egy vékony plédet is, amikor elaludt vagy árnyékban sétáltunk, akkor betakartam vele. Lábzsák már nincs a kocsin.
Én ugyan így öltöztetem a 7 hónapos fiam, mint te.
Lábzsák nincs, vékony takarót is csak akkor terítek rá, ha árnyékos helyen alszik, ha a napon sétálunk, akkor nem.
Harisnyát csak akkor adok rá, ha vékony naciban van, de ma vastagabb, béléses nadrágot adtam rá, így a harisnyát el is hagytam.
Szerintem túlzás a rövidujjú + sapi nélkül. Én azért így még nem merem kivinni, hiszen még pár napja van csak ilyen jó idő, egy hete még télikabátban voltak.
23 fok volt nálunk,kicsi széllel
rövid body+kispulcsi+farmerkabát+ farmer,vékony+vastag zokni és kalap
2 hós.
Body, naci, pulcsi, zokni, kocsicipő, sapi.
Iszonyat meleg volt, én rövidbe majd meg fulladtam.
Sztem a harisnya már sok, és a kabát is.
7 hós a fiam, tegnap át kellett öltöztetnem mert melege volt és alig tudott elaludni a babkocsiban
1 hosszú újjú body volt rajta és egy naci, zokni, kiscipő, vékony sapi. Elvittem egy pulcsit neki, de nem adtam rá. Bazi meleg volt....
Harisnya sok, és sztem a pulcsi is. Azt elég ha elviszed magaddal.
Tegnap délután a 10 hónapos fiamon (és a 6 hónapos barátnőjével) sétáltunk. Vékony nadrág, zokni, rövidujjú póló volt mindkettejükön.
28 fok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!