Ti ebben a hirtelen jó időben, hogy öltöztetnétek fel egy 3,5 hónapos babát?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy ennyire hirtelen jó idő lett és merjem sokkal lentebb öltöztetni a kisfiamat,mert én téli kabátról kb pólóra váltottam,de félek,hogy csalókás az idő és véletlenül megfázik,ezért tanácstalan vagyok. Segítenétek? :) köszönöm előre is2013. ápr. 18. 11:16
1/4 anonim válasza:
Hát ebben a 23 fokban semmi csalóka nincs. Öltöztesd úgy ahogy te magad is öltözöl. Nálunk eggyel kevesebbet kellett rá adnom, mert én fázós vagyok. De ha te átlagos vagy akkor kb azt add rá amit te veszel fel. Pl most egy body és egy kis hosszújjú vékony. Ne izzadjoon, mert akkor fázik meg. Egyébként borzalmas, hogy szinte nincs tavasz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem rövid ujjú body + rugdalózó! Nagyon szép idő van! Vagy adj rá 1 hosszú ujjú bodyt és 1 nadrágot zoknival vagy lábas nadrágot!
3/4 anonim válasza:
Hu en ennel jobban beoltoztetem mint amit irtak. Ha nem a napon vagyunk ott azert meg huvos van. En hosszu ujju body rugi es ra nadrag kis kapucnis felso. Zokni.
4/4 anonim válasza:
3 hónapos oltásról jövünk :) én egy vékony sapit,egy hosszú ujjú bodyt,harisnyát és vékony kantárost adtam rá,felülre meg egy vékony pamut kardigánt,nem izzadt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!