13-14 hónaposotok miket csinál, mekkora, mik a nehézségek most vele? (fiú/lány)
Az én lányom holnap lesz 15 hónapos. Kb. 11 kg és 85 centi. Másfél hónapja megy, ez a nagy szenzáció, le se lehet állítani. Imád a lépcsőn felfelé mászkálni, hintázni és csúszdázni. Három szava van: tata (a nagyapja), tita (cica), tuta (kutya és minden egyéb szőrös állat).
A legnagyobb problémánk az önfejűség és a hiszti. Arra lehet csak menni, amerre ő akar, egy hónapja pedig aktívan űzi a magát földhöz verős, vagy ha kéznél vagyok, az engem tépős hiszti műfaját.
Lányom holnap lesz 13 hónapos 10kg és 79cm.
8 hónapos kora óta integet, 8,5 hós kora óta tapsol.
5 szót mond tudatosan, állathangokat utánozza.
Pohárból egyedül tud inni, de ha már nem kér kiborítja a maradékot. Kanállal egyedül tud enni, ha az evést unja meg akkor szétkeni maga körül.
Ha bekakil hümmög és mutat a pelusára. Baromi sok mindent megért, soha nem gondoltam volna, hogy 1 évesen ilyen okosak a babák.
Kis nyuszis motorját egyedül hajtja..tolat is vele. 2 hete egyedül megy a lakásban, utcán még kéri a kezemet.
Nehézségek mindig vannak...baromi akaratos a kisasszony..most sikerült leszoktatnunk, hogy ha nem az van amit Ő akar éppen akkor ne karmoljon és pofozkodjon. Néha még mindig kapok egy kisebb pofont az arcomra, de egyből megsimogat utána.:)
Nagyon anyás és igényli, hogy foglalkozzak vele...olyan mint egy kétlábon járó szivacs...mindent tudni akar.
4 foga van, az első 4 hónaposan bújt ki..akkor azt hittem 1 évesen már csak a haját kell növesztenie..tévedtem. Nagyon lassú a fogzása és a neheze csak most jön.
Hát, nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!