Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit sétáltok 7 hós babával?

Mennyit sétáltok 7 hós babával?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Délelőtt szoktunk menni vásárolni, aztán este felé még megyünk egy jó nagy kört:-) Szóval napi 2x. Délelőtt egy olyan 1-1,5 órát vagyunk kinnt délután 1,5-2 órát.
2009. szept. 24. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Min.2 órát.

De csak egy alkalommal általában,mert most kúszhatnéka van...

2009. szept. 24. 14:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Mi is kb. csak 2 órát sétálunk. nem tudom,hogy kevés-e neki?
2009. szept. 24. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:

második vagyok-nálunk már ez lett a napi rutin.7kor kel,reggeli,kiságyban játszik,visszaalszik.10körül eszünk,aztán írány a babakocsi.1 körül haza,ebéd,játék,3 körül alvás,5kor uzsi,játék,fürdés,alvás.

Beletudnám süriteni még hogy levigyem,de nagyon élvezi a kutatást,mászást itthon.Szerintem elég.Amikor nem volt ilyen izgö-mozgo volt ,hogy 3.-szor lementünk,majd ha elindul,akkor megint többet megyünk,de kúszni mégse rakhatom a járdára...

2009. szept. 24. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is bevásárolunk délelőtt, aztán otthon vagyunk, és estefelé lemegyünk a játszótérre, vagy sétálgatunk a környéken. Nem az a fontos, hogy ródd a kilométereket vele, hanem hogy sokat legyen a szabad levegőn. Szerintem legalábbis.
2009. szept. 24. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én 9 és fél hónapos lányom akkor kezdett el kúszni, azóta nem igazán marad meg a babakocsiban. Szóval gyorsan közért, piac, stb, amúgy itthon vagyunk, mert itt tud mászkálni. Vagy viszünk pokrócot és megyünk a parkba, mert ott szintén tud mászkálni.
2009. szept. 24. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én másfél, maximum 2 órát sétálok vele, néha az is kínszenvedés. Már a babakocsiban is fel akar állni! Egyre kevésbé van el benne.
2009. szept. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!