Van valaki akinek nem mászott a babája?
Egyáltalán nem mászott, kúszás után már csak az állás és menés volt?
Kúszás is csak hátrafelé és körbe körbe?
nem mászott, mert duci volt
most 6 éves, vékony és értelmes
A férjem soha nem mászott, és soha nem is kúszott. Ma kutatóorvos, és tud négykézláb mászni. :D
Mennyi idős a babád? Ha elmúlt 9-10 hónapos, érdemes volna azért egy gyógytornásznak megmutatni.
èn soha sem értem, hogy miért nem mászik egy gyerek?
Az enyém is elöbb állt és ment mint négykézlábazott, de hiába lépeget minden felé, ha a labda elgurul az asztal alá akkor azért el kell mennie. Még a 2,5 évesem is sokszor mászik, pl asztalalatt, meg kicsi helyeken.
3.-nak
Valóban nem jó, de azért nem kell anyukára a szívbajt hozni, én pszichológus vagyok, és mostanában minden jobb-bal tévesztő gyerek akit láttam, csodásan mászott babaként.
Nem kötekedni akarok, nehogy sértésnek vedd, csak ez ilyenkor úgy hangzik, mintha a nem mászó gyerek képtelen lenne majd a jövőben a végtagjai összeakadása nélkül mozogni. :) Pedig nem.
2. válaszoló voltam
11 hónapos korig kell mászni, remélem nem ezért járatod tornára, így hogy még 10 hónapos sincs.
Egyébként a tesóm nem kúszott és nem mászott, hanem egyből felállt. Most programtervező matematikus.
Szia! Mi is jártunk dévény tornára és a12-ik alkalomig az égvilágon semmi eredménye nem volt. Én rengeteget tornáztattam itthol is és végül megtanitottam neki a négykézlábazást is. 10,5 hónaposan indult el így. Még most is börkeményedéses a térdem, de megérte. Mert mostmár ugy megy mint a golyó. Most 1 éves és nemrég tanult meg a butorok melett közlekedni. Jártunk korai fejlesztőre is és végülis szerintem azok a gyakorlatok, amit ott mutattak , hozták meg az eredményt.
Ha kell segitség ilyen téren írj privit! És leírom , hogy csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!