Van olyan gyerekülés 9-36kg-os, ami dönthető?
Figyelt kérdés
A boltban azt mondták, hogy ami 9-36 kg , azok közül nincs dönthető gyerekülés.A 9-18 kg ajánlotta, de így majd megint venni kell.2013. ápr. 16. 23:16
11/12 anonim válasza:
A mienk is hamar kinőtte, de még raktuk bele úgy, ahogy tudtuk, mert nem tudtunk ülést venni. Miénk is hatalmas baba volt fiatal kora ellenére. 8 hónaposan már 10 kg volt. A hordozó max. 13 kilót bír, de a mérete már nem engedte sokkal hamarabb sem. Augusztusban végén volt 1 éves, és nem sokkal azután vettük meg a 9-25-ös ülést. Amit ugye 15 kilóig szabad háttal, majd menetiránnyal szemben kell bekötni. Na most ahogy kipróbáltuk az új ülést és beraktuk háttal (minimális döntési szöget enged az ülés), elkezdett sírni, nem akart háttal utazni. Menetiránnyal szemben viszont tetszett neki, ráadásul a magas póz miatt már kilátott az ablakon,és marhára élvezte, hogy nézelődhet út közben :). Csak az a gond vele, amit már írtam korábban a hozzászólásomban, hogy ha elalszik, néha előrebukik a feje. De lehet, hogy ha majd már nem kell a szűkítőbetét később, akkor nem fog. Remélem. Egyébként, szerintetek lehet baj belőle, ha előrebukik? Én félek emiatt. De háttal nem akar utazni, ordít. Meg mostmár lassan úgyis 14 kg. (most 19 és fél hónapos).
12/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Kb. 11 kilósan kapta a 9-25 kg ülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!