Van olyan gyerekülés 9-36kg-os, ami dönthető?
Figyelt kérdés
A boltban azt mondták, hogy ami 9-36 kg , azok közül nincs dönthető gyerekülés.A 9-18 kg ajánlotta, de így majd megint venni kell.2013. ápr. 16. 23:16
1/12 anonim válasza:
Amúgy sem tökéletes egy ülést venni, ami 9-36 kilóig jó.
Tesómék is jól ráfaragtak, mert kb 3 éves volt a gyerek, mikor már nem volt kényelmes neki az ülése, pedig csak 16 kiló volt.
Ha jobban utána nézel, több helyen is le van írva, hogy ami jó egy 9-15 kilós gyereknek, nem feltétlenül jó még egy 30-35 kilósnak.
2/12 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=fyb0CegETrI
nekünk ma ezt ajánlották a boltban,állítólag van törés tesztje is, még nem néztem utána, hogy tényleg van-e.Beleültettük a fiamat, de olyan nagynak tűnt benne a fiam.
2013. ápr. 16. 23:31
3/12 A kérdező kommentje:
egyébként köszi a gyors választ
2013. ápr. 16. 23:31
4/12 anonim válasza:
Van dönthető 9-36os. Cybex pallas. De mekkora a gyerek akinek kéne?
5/12 anonim válasza:
Hmm, egy picit dönthető van, de nagyon nem szabad, hogy dönthető legyen, mert ez biztonsági előírás. Azért nem gyártanak ilyet, mert nem biztonságos már a gyerekülések esetében, csak a hordozóknál. ezt én is nemrég tudtam meg, mert nekem is mindig az volt a bajom a gyerekülésekkel, hogy miért nem dönthetők. A gyártók szerint pont annyira dönthető, hogy a gyerek el tud aludni és nem bukik előre a feje az autóban közlekedés közben. Na most ez utóbbi nagy marhaság, mert DE, előrebukik, és a frász kerülget ilyenkor, de mit lehet tenni!? Nincs olyan gyerekülés, ami legalább kicsit fekteti! Ez a helyzet.
6/12 anonim válasza:
Baby design picit dönthető, és 9-36 kg-ig van.
7/12 anonim válasza:
A Maci Cosi jó gyerekülés és megvenném, van benne ülésszűkítő is. Nem írtad valóban, hogy mekkora gyereket tennél bele. Nekem is 9-36 kg-os ülésem van, dönthető, de nem teljesen, ahogy az egyik hozzászóló írta is, biztonsági okokból nem lehet teljesen dönteni. Az én 15 kg-os 3 éves fiam simán elfér még a gyerekülésben, hisz 36 kg-ig jó. Kivettük az ülésszűkítőt is így szuper neki. Ugye ülsmagasítóként is lehet használni, de azzal még várok, én úgy érzem biztonságban, ha az ülés is rögzítve van és a gyerek is még az ülés övével.
8/12 anonim válasza:
Rendesen dönthető 9-25-ös kategóriában van, mi ilyet vettünk. 25 kg felett szerintem elég lesz majd az ülésmagasító már.
9/12 A kérdező kommentje:
10 hónaposról van szó és már több, mint 9 kg.Fogalmam sincs mi lenne jobb, legyen dönthető vagy ne legyen.Az lenne a fontos, hogy azért biztonságos legyen az a gyerekülés és kényelmes, mert most, hogy itt a jó idő, mennénk hosszabb távra is.köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 17. 23:48
10/12 anonim válasza:
Ekkora gyereknek még tilos ilyen ülést venni. Abszolult nem biztonságos neki, hogyha kinőtte a hordozót egy 0-18as háttal beköthető ülés kell még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!