Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket nem zavarna, ha a...

Titeket nem zavarna, ha a vedono tanulok az ujszolott babatokkal fenykepezkedne, majd feltenne face-re?

Figyelt kérdés
Nem vedono vagyok, de sok ismerosom van es sorra teszik fel a korhazban keszitett kepeket az ujszolotekkel. Anyukat persze nem kerdezik, hogy szabad-e. Ez csak nekem furcsa?
2013. ápr. 16. 18:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Úgy vagyok vele, hogy ez függ attól is, hogy éppen milyen aspektusban és körítéssel kerül fel a babám az oldalra. Ha kivehető a pozitív szándék (olyan kedvesnek, szépnek találja, és a kép címe is vállalható), akkor nem csinálnék belőle ügyet. Meg azért ahogy már írták is, ki tudja, hogy felismerem-e egyáltalán a babát, sapiban, nyakig bebugyolálva... Ha valami sértőt és megalázót tapasztalnék, akkor viszont mindenképpen jelezném és kérném a kép eltávolítását.

Szóval, a válasz: attól függ, hogy miért készül a kép.

22 hkm

2013. ápr. 18. 21:31
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek! Nekem sem az a legnagyobb problémám a dologban, hogy esetleg felhasználják a gyerek képét (nem tartom valószínűnek) vagy többen megnézik (még ez sem olyan zavaró számomra)..ez inkább elvi kérdés. Nem szeretem a közösségi oldalakat, az engedélyem nélkül ne tegyenek fel képet a gyerekemről és pont.
2013. ápr. 18. 21:56
 23/27 anonim ***** válasza:
Mivel a babát nem tudják megkérdezni hogy akarja e, az anyjukat meg nem akarják, egy taplóságnak tartom hogy engedély nélkül felteszi, ne engedd hogy fényképezzen, ennyi.
2013. ápr. 19. 07:57
 24/27 anonim ***** válasza:

Ami oldalt írtam, az nem kórházi, hanem Győr információs oldala, buliképektől kezdve a fesztiválképekig minden van itt. Bárki nézheti.

Link:

[link]

Szerintem semmi rossz nincs ezekben, sem az általad felvázolt helyzetben. Azért az anyát illik megkérdezni, de ha engem kérdeznének, nem mondanék nemet.

2013. ápr. 19. 08:02
 25/27 A kérdező kommentje:
Eppen ez az, te engedned, en nem, de ez csak akkor derulhet ki, ha megkerdeznek rola! Egyebkent meg mindig erzek kulonbseget ezek a kepek, es azok a kepek kozott amiket en lattam. (vedono pozol egy idegen gyerekkel a profilkepen, facebookon)
2013. ápr. 19. 12:42
 26/27 anonim ***** válasza:
53%

De mondom, akkor ennyi erővel ne menjetek játszótérre sem, mert ha a gyereked ott áll a másik mögött, akiről éppen fotót készítenek és feltöltik facebookra, akkor mi van?? Meg sem tudod, ha nem az ismerősöd a szülő... :D

Szóval ez túlkavarás.

És valaki írta, h beperelné aki felteszi a babája képét.. És honnan bízonyítod, ha kicsi ráncos, bebugyolált baba tiéd, hónapokkal később, mire az ügy sorra kerül?? Ajj ilyenekre van időtök, csajok....

2013. ápr. 19. 15:22
 27/27 A kérdező kommentje:
Igen, az nem zavarna, ha a vedono mas gyerekevel pozolna, az enyem meg a sarokban fekszik a kisagyban es latszik a kislabujja, mint mondjuk egy jatszoteren. A korhazat, mint egeszsegugyi intezmenyt, pedig kar osszevetni egy jatszoterrel, nem ugyanaz a terep, es egy szakember ne fotozkodjon ugy mas gyerekevel, mintha kvazi az ove lenne. De latod, itt en elfogadom es tiszteledben tartom a velemenyed (nem pontoztam le senkit) a baj az, hogy a vedono ezt nem teszi meg.
2013. ápr. 19. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!