Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket nem zavarna, ha a...

Titeket nem zavarna, ha a vedono tanulok az ujszolott babatokkal fenykepezkedne, majd feltenne face-re?

Figyelt kérdés
Nem vedono vagyok, de sok ismerosom van es sorra teszik fel a korhazban keszitett kepeket az ujszolotekkel. Anyukat persze nem kerdezik, hogy szabad-e. Ez csak nekem furcsa?
2013. ápr. 16. 18:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérném, hogy vegye le. Nem különösebben érdekel, de az pofátlanság, hogy a tudtom nélkül. Mert illett volna megkérdezni.
2013. ápr. 16. 20:50
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Én tetű lennék, és jelenteném a kórháznak.

Hogy csináljanak valamit, mielőtt egy mami szembesül a gyereke képével a facén, és bepereli őket.

2013. ápr. 16. 22:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
engem biztos hogy zavarna és nem engedném hogy fényképezkedjen a gyerekemmel.nem azért van ott hanem azért hogy figyeljen és tanuljon
2013. ápr. 18. 18:38
 14/27 anonim ***** válasza:
Hát én akkora balhét csinálnék, hogy lehet még a fókuszba is bekerülne!!! Egyébként is gyűlölöm ezt a mégareggeliszékletünkállagátisposztoljukki a facebookra divatot, szánalmas!!!!!
2013. ápr. 18. 19:07
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom mit kell ezt túlreagálni, már bocsi. Le fogtok pontozni, de én örülnék, ha az én babámat annyiar cukinak és szépnek tartaná, h felteszi valahova. Tuti, h nem mindel fotózkodik. :)

Persze megkérdezhetné, de most könyörgöm, ki bizonyítja be hetek, hónapok után, mikor már sorra kerül az ügy a bíróságon, hogy az a kis ráncos, alig látszó baba, sapikában 2 méterről fotózva a Te babás?????????? :D Vicces!

Inkább szeressétek, játszatok velük és örökítsétek meg minden pillanatát az életeteknek. Az, h felteszitek e valahova, Ti dolgotok, de ha nem akarjátok, h a facebookra kerüljön, a játszótérre se vigyétek, mert ott is állhat egy olyan gyerek mögött, akiről facebook fotó készül éppen, szóval ne reagáljátok ezt szerintem túl! :)

Egy 11 hós tündére anyukája!

2013. ápr. 18. 19:41
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem éppen így van. Az a te személyes döntésed, hogy mit teszel fel a netre és mit nem. Hagy döntsem már el én és ne ők....Semmi joguk idegen gyerekek képét felpakolni a facebookra...én sem fotózok le ismeretleneket és teszem fel a képeiket...
2013. ápr. 18. 20:08
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja és csak úgy megjegyzem, hogy a fotó, amit egyszer feltöltesz a facebookra, majd kitörlöd, az nem törlődik, hanem megmarad a szerverükön, aztán ki tudja, majd egyszer felhasználják erre-arra... Én biztosan kiakadnék, még magam is meggondolom, mit töltök fel netre, nehogy egy vadidegen tegye fel az én gyerekem képét a netre!
2013. ápr. 18. 20:44
 18/27 anonim ***** válasza:

Jajjj, dehogy zavarna...

Nálunk Győrben pl. minden babát lefényképeznek (anyukák 99%-a belemegy) íztán felkerülnek a képek az Infogyőr honlapjára. Évekre visszamenőleg ott vannak a babaképek, senkinek sincs tőle semmi baja, nem kell mindenen kiakadi meg hisztizni.

2013. ápr. 18. 21:11
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ebből óriási balhé volt az óvóképzőn. Annak ellenére, hogy külön megkértek minket, hogy ne készítsünk képeket, a sok like vadász, állandóan töltögették fel a képeket. Aztán az egyik Anyuka meglátta és kiborult. Teljesen jogosan. Ha az én gyerekemet tennék fel ilyen helyekre én is szólnék.
2013. ápr. 18. 21:20
 20/27 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem hiszti temakor. Egyreszt nem kernek engedelyt, ez buntetendo. Ha pl. engem fotoznak le a villamoson a nagyon okos telefonnal, annak se orulok. Masreszt egy ilyen honlapot, mint pl. a korhaz altalaban olyanok latogatnak akik erintettek a temaban. Kismamak, leendo anyukak, anyukak. Ez a kozossegi oldalon nincs igy, nyugodtan megnezheti a leendo vedono ismerose Abi Dhabibol, az ujszulott gyerekedet. Engem ez is zavarna. Itt a fo problemanak megis azt latom, hogy nem kernek engedelyt. Egy no a szuleszeten eleve kiszolgaltatott, nagyon sok mindenben, ebben az esetben pedig abszolut kihagyjak a dontesbol. Egy egeszsegugyi intezmenyben ezt elfogadhatatlannak tartom, mert akarhogy is nezzuk, ez nem jatszoter. (megjegyzem, en radiografusnak tanulok, de nem fotozgatom le az onkoterapias betegeket, mondvan milyen izgi)
2013. ápr. 18. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!