Csak az én babám nem alszik szinte semmit napközben?
Akàrmit csinálok, nem alszik, ha leteszem, sír...sokat vagyok vele, de magamra nincs idôm csak ha pàromitthon van, vagy ha megunom, és kicsit magàra hagyom a picit (nagyon ritka)
1 hònapos a pici.
Nálunk 10 hónapos koráig ez ment. Fogalmam sincs, hogy miért, de tiszta idegroncs voltam, a nagyobbik gyerekem meg egy évvel idősebb. Sajnos nekünk elég nagy gondot okozott ez, mert szerintem a mai napig azért ilyen hisztis a kisfiam, mert akkor túl ideges voltam rá, és nem sikerült egy elfogadó légkört kialakítani köztünk. Ő éjjel is sokat volt fent. Meg még nekem itt volt mellé a rákos nagymama is.
Azóta én mindenkit óvok a kis korkülönbségtől, ki tudja milyen gyereket fogsz ki.
Az 1. gyerekem egy angyal volt, a második meg ilyen.
De ha csak egy gyereked van, akkor még viszonylag egyszerű a helyzet. Az én fiam kizárólag cicin volt hajlandó aludni, sehogy máshogy. 10 hónapos korában egyszerűen magától megoldódott a dolog. Egyszer csak letettem, és aludt magától.
Védőnő mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!