Csak az én babám nem alszik szinte semmit napközben?
Akàrmit csinálok, nem alszik, ha leteszem, sír...sokat vagyok vele, de magamra nincs idôm csak ha pàromitthon van, vagy ha megunom, és kicsit magàra hagyom a picit (nagyon ritka)
1 hònapos a pici.
Megunod,és magára hagyod??Miért?
Ő még nagyon picike,okkal sír!
Éhes,szomjas,kakis,pisis,melege van,fáj a hasa stb...
Derítsd ki,hogy miért sír!!!
Ez utal valamire ! Hasfájos a baba ? Cicizik vagy tápos ?
Nálunk is ez volt most már 5 hós ! Kiderűlt , hogy kevés neki a cici , így elkezdtem úgy adni neki , hogy cicizet amennyit bírt ( elég keveset ) , utána pedig tépszert kapott így felesbe adtam neki , és láss csodát 3-4 órákat aludt ! Meg elkezdtem neki cumit adni !
Fektesd hasra, cumi a szajaba. Simogasd szep lassan a hatat, paskold picit a segget, hogy erezze a hullammozgast.
Esetleg fogd a kezet, nalunk ez sokszor bejott.
Amikor tulporgott a lanyom, akkor a monoton zaj valt be. Elkezdtem porszivozni.. De volt hogy a hajszarito mento.
Orakat aludt par perces zaj hatasara :))
Vagy babakocsiba rakd be es tologasd. Ha erkelyetek van, akkor a friss levegore is kirakhatod. Csak jol oltoztesd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!