Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sport babakocsi? De milyen?

Sport babakocsi? De milyen?

Figyelt kérdés

Nincs sok elvárásom, csupán annyi,hogy max 20-25 legyen az ára, és ne szervacska tolókarja legyen, hanem a sima. illetve legyen hozzá lábzsák!

Mit ajánlanátok?

2013. ápr. 16. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ha elfogadsz egy tanácsot , ne vegyél se bertonit , se Hauckot gagyik nagyon ! Mi beszivtunk velük , mert olcsót akartunk ! Utána egy Neonato vettük , én ezt ajánlom ! [link]
2013. ápr. 16. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem akarsz szarvasat, de nekunk a Pc 610 nagyon bejott.

Strapabiro es siman tudom tolni egy kezzel is.

Igaz a lanyunk csak 4 honapot hasznalta, mert utana elekzdett jarni. A tesonak elraktuk, remelem vele kihasznaljuk.

De biztos, hogy igy is nehez lesz tole megvalnom :(

2013. ápr. 16. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:

mi most vettünk ps 568-ast. meglepően jól szuperál nehéz terepen is.

nagyon könnyű tolni (7,5 kg a kocsi) és jó nagy a kupolája (szél és napsugár ellen)

amikor el is aludt benne a kisfiam, akkor már tudtam, hogy jó lesz :)

2013. ápr. 16. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk Bertoni van és nagyon szeretem minden terepen könnyen lehet vele közlekedni még télen is a hóba nekem bevált és csak18000ft volt igaz tavaly de a héten eppen néztük 19500ft lett az ára.
2013. ápr. 17. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!