Akinek mindig ilyen nyűgös a babája, az mit csinál, hogy ne menjenek teljesen tropára az idegei?
Hétvégén kapcsolódj ki egy-egy órára.
Bízd apára, ha tudod, és sétálj egy nagyot, vagy keress egy gyerektelen ismerőst, akivel tuti nem a bébiről beszélgetnétek, és beszélgessetek egészen más témákról, hogy egy kicsit kiszakadj a mókuskerékből.
Én újrabban edzeni járok heti egyszer, sokkal több energiám lesz utána a gyerkőcre, és ráadásul türelmesebb is vagyok, pedig ő sem egyszerű eset, és nálunk még csak most jön az, amiben te már benne élsz... 7 hónapos, és egyre nehezebb vele.
Ha szeretsz futni, szerintem 30-40 perc futás is iszonyúan jót tesz az ember lelkének - a testéről nem is beszélve.
Viburcolt már próbáltuk, semmi eredménye nem volt. :(
Az a baj, hogyha nagy ritkán az apjával vanm akkor annak tuti üvöltés a vége. Már nicns is kedvem megkérni, hogy vigyázzon rá. ismerősök meg rokonok egyáltalán nincsneke, mert nemrég költöztünk más városba a férjem munkahelyváltása miatt. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!