Hat hetes babának kinálhatok enyhe natur vörösteat?
Ezeken már túl vagytok?
-Infacol
-Gripe water... stb.
-baba mosoly tea, Mecsek baba tea
-hőmérőzés
-etetés előtt egy kicsi forralt lehűtött víz
-tornáztatás
Én megmondom az őszintét, hogy ilyen pici babának nem adnék semmi ilyet.Esetleg borzasztó gyenge kamilla teát..Ami azt jelenti hogy 2 deci vízbe 2-3 szem virágot raknék.De ezek előtt is tanácskoznék a védőnővel vagy az orvossal.
Minden babánál nehéz az első pár hónap, mindegy hogy tápszeres vagy anyatejes.(1. babám tápszeres volt, 2.anyatejes)
Úgy is kiköpi a vizet, ha egy minimális mennyiségű cukrot teszel bele?Nem vagyok cukor párti, de ha ezen múlna a dolog én kipróbálnám.Az anyatej, meg a tápszerek kicsit édeskések, pont azért hogy a pici megigya.Egy próbát megér egyébként.
Ezek a szerek amiket leírtam, meg amiket lehet kapni, mind hascsikarásra vannak, amit a székrekedés is előidézhet.Ezek segítik a bélműködést, ami ilyenkor még elég kezdetleges, és a felnőtt emberéhez képest fejletlen.Szerintem ne add fel.Még az Espumisant kihagytam.Én még azt ismerem.
De végül is szerintem a folyadék bevitel (víz+cukor) lenne a legjobb megoldás, hisz hiába vízből kell a tápszert megcsinálni, az akkor sem anyatej, és mikor még a babám tápszeres volt, nekem azt javasolták, hogy minden étkezés előtt igyon meg pár korty vizet.Hisz mi is iszunk pár kortyot mielőtt neki látunk mondjuk az ebédhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!