Ez nem idegesítő?
Figyelt kérdés
Titeket nem idegesít amikor egy anyuka többesszám harmadik személyben beszél ( betegek voltunk, most alszunk stb., stb. )?? Nekem is van egy lánykám, de ez általánosságban kiveri a biztosítékot...:/2013. ápr. 12. 19:42
1/17 anonim válasza:
engem abszolút nem idegesít, de nem vagyunk egyformák.
2/17 anonim válasza:
Hát, azt nem mondanám, hogy kifejezetten idegesít, de nekem is tök furán hangzik.
4/17 A kérdező kommentje:
Huh ok utolsó nálad a pont...:D Elnézést ( az egyébként súlyos nyelvtani hibáért ), de nem igazán vagyok toppon manapság :)
2013. ápr. 12. 19:57
5/17 anonim válasza:
engem még amikor a lányom megszületett/3 éve/ annyira nem idegesített,de mostanában nagyon.
több gyermekes ismerősöm is van közösségi oldalakon,kisebb-nagyobb babákkal és náluk is folyamatosan ezt olvasom:jól laktunk,alszunk,álmosak vagyunk stb.....
6/17 anonim válasza:
Nem idegesít, csak röhögök rajta. :) Bekakáltunk, hánytunk... Ha nekik így jó, akkor ámen. Nekem mindegy.
7/17 anonim válasza:
en igy hasznaltam egy ideig azutan hogy megszultem. ES akar hiszed akar nem egyaltalan nem volt tudatos, es csak akkor vettem eszre amikor erre figyelmeztettek. Aztan egy ido utan elmult. Mivel 9 honapig egy test voltunk, en ezzel magyaraztam, hogy biztos ezert van, mert magamat is idegesitettem, es aztan javitgatni keztem magam
8/17 anonim válasza:
az öt fogunk van meg napi 10* szopizunk fura, de a 8-kor keltünk az megállja a helyét. De, idegesít...de megpróbálom túltenni magam rajta.
9/17 anonim válasza:
Fu engem nagyon idegsít! Ez valami uj szokás? Egyre több anyukátol hallom. Mikor bekakáltunk meg a fogunk jön ennyi meg annyi tápszert eszünk meg főzeléket, stb. Nagyon hülyén hangzik. Az, hogy ebédeltünk, keltünk, ezeket mi is együtt csináljuk ezt én is így mondom.
10/17 anonim válasza:
Erre mindig eszembe jut egy apuka esete, aki egyedül nevelte a lányát... ő is mindig többes számban beszélt, egyik találkozáskor büszkén kijelentve, hogy 11 évesek voltunK, amikor megjött a menzeszünK:))
na akkor elkezdtem röhöngni...
Engem egyébként azért idegesít, mert egyetlen embernek sem tulajdona és része a másik. Azzal, hogy megszülte, életet adott neki, már nem azonos vele. Ezt tiszteletben kellene tartani. Ez a kóros egybeolvadás nem jó sem a gyereknek, sem a szülőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!